Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez mialam obawy przed tym imieniem, ale w sumie ludzie uzywaja roznych 'ludzkich' imion dla zwierzakow - sa psiaki Kubusie, Kacpry, Maxie itd
swoja droga Kacper mi sie podobal, ale z kolei mojemu Mezusiowi nie, bo jego ciotka miala nieznosnego psiaka Kacpra

Co do imienia Artur, to powiem Ci ze tez nad nim myslalam, ale znowu Mezowi sie nie podobalo heh; znam jednego Artura - fajny chlopak, dobry, mily, romantyczny, dowcipny...
).
juluszka wspieram z całego serdusia ... ciężkie dni przed Wami ... co do kremów na mocno przesuszoną skórę to polecam apteczny cerkoderm 15 lub na bardzo suche miejsca 30 (bez kwasów owocowych) to krem dermatologiczny który teraz na okres ciąży stosuję na łuszczycę jest rewelacyjny .
niestety czasy się zmieniają i o ciążę bez powikłań coraz trudniej!I za chwilę będzie się znowu mówić że ciążą to CUD!!!
:-(;-) Mimo, iż medycyna idzie do przodu, mimo że wszystkie zmierza ku lepszemu to nasze organizmy jakoś się dziwnie cofają.
Szybciej o infekcje i choroby....
Teraz rak to już choroba cywilizacyjna a kiedyś??!!
Cieszmy się, że potrafimy i chcemy walczyć o swoje nienarodzone maleństwa. :-):-):-)
czasem kazdy musi sie wyzalic i ponarzekac, to tez dobrze robi
poza tym gdzie jak nie tu ;-) wszystkie jestesmy mniej wiecej na jednym etapie, mamy mniej wiecej takie same badania i co powiesz facetowi, ze cos cie niepokoi, to najczesciej w ogole nie zrozumie o co chodzi, a tu i wyzalic sie mozna i dostac troche wsparcia i zrozumienia i w razie watpliwosci porownac wyniki zalecenia
poza tym przepraszam jesli odnioslas wrazenie ze bagatelizuje twoj problem, bo to nie jest tak, czasem po prostu trudno wyrazic w necie to co chce sie powiedziec, niestety emotikony nie wyraza wszystkiego
ja zdaje sobie sprawe ze kwestia problemow czy chorob to rzecz bardzo relatywna - dla mnie tragedia moze byc zlamany paznokiec, a dla kogos reka ;-)
kochany jest,ale to też męczy czasem jak wpada w wieksza panike ode mnie...
Witam was moje drogie.
Dzisiaj wstalam z super humorkiem, ale jakos mi sie juz zepsol...ide sie chyba polozyc.Od jakiegos czasu nie moge po nocach spac,ide ok 3 spac a wstaje ok 9!! Ale za to w dzien bym caly czas spala. Cos mi sie poprzestawialo.Poza tym bola mnie strasznie plecy:-
-
-
-( a tu lato przed nami! Co to bedzie...

Mam zalecenie żeby leżeć tylko, że zwolnienia nie mam więc.. sama nie wiem jak mam to zrobić i czy szef pozwoli mi leżeć w pracy ???
A tak poza tym to... idziemy dzis po dyplom ze Szkoły Rodzenia. Dziś mamy ZAKOŃCZENIE- czy powinnam się ubrać w białą bluzeczkę i granatową spódniczkę?
Kochana w 7 miesiącu ciąży to naprawdę mozna juz sobie robotę odpuścic!!!!

jak do tej pory uzbierało nam się troszke ciuszków dla maluszka i to tyle
.
. A sama nie chcę chodzić :-(.
. Nie wiem, jaki szpital to nie wiem też wokół jakich położnych sę zakręcić. 
chyba nie ma lepszego
:-)wczoraj niestety nie mialam inernetu w pracy cos sie zawiesilo w naszej rejonie
ale kara dla mnie wielka;-)

najwazniejsze ze babiki sa zdrowe i wy rowniez :-)
;-)
zakonczenie to zakonczenie;-)a z tym zwolnieniem od lekarza to bym na twoim miejscu poprosila o nie, jak w pracy lerzec 

:-)
bardzo popularne w canadzie jest

no ale jak trzeba to tzrzeba, medycyna wie lepiej
zarezerwuj jedno dla mnie wpadne na chwileczke ;-)a przyokazji na make up rowniez ;-)
z okazji 3 rocznicy
:-)