annie22
Fanka BB :)
Witam wszystkich po dlugasnej przerwie. Goscie pozegnani wracam do starych przyzwyczajen i blogiego spokoju 
fela ty czarownico
to od wczoraj na wojego musial pasc blady strach... ale oszczedz go moze sie jeszcze do czegos przyda ;-)
robaczku gratuluje i zycze zwielokrotnienia tych przezytych szczesliwie razem latek
anika to rzeczywiscie bedziesz miala zakrecony weekend
super zabawy zycze
witam jeszcze nowe mamusie :-)
Nasze dziecko tez powinno byc dzieckiem rocznicowym, termin mam na 4 lipca czyli dokladnie 5 rocznice naszego poznania
chociaz nie licze ze akurat w tym dniu urodze to i tak bedziey mieli niezly prezencik. Moj m ma 13 lipca urodzinki wiec prawdopodobnie bede miala lipcowych panow w domu- chyba ze temu drugiemu bedzie sie spieszylo do wyjscia;-)

fela ty czarownico
to od wczoraj na wojego musial pasc blady strach... ale oszczedz go moze sie jeszcze do czegos przyda ;-)robaczku gratuluje i zycze zwielokrotnienia tych przezytych szczesliwie razem latek
anika to rzeczywiscie bedziesz miala zakrecony weekend
super zabawy zycze witam jeszcze nowe mamusie :-)
Nasze dziecko tez powinno byc dzieckiem rocznicowym, termin mam na 4 lipca czyli dokladnie 5 rocznice naszego poznania
chociaz nie licze ze akurat w tym dniu urodze to i tak bedziey mieli niezly prezencik. Moj m ma 13 lipca urodzinki wiec prawdopodobnie bede miala lipcowych panow w domu- chyba ze temu drugiemu bedzie sie spieszylo do wyjscia;-)
Ja tylko zaczełam się cofać w stronkach dostałam telefon z LUX-MED-u, że zwolniło się miejsce do mojej endokrynolog i jeżeli jestem dyspozycyjna to mogę przyjechać. Nie zastanawiałam sie nawet chwili bo najbliższy termin do niej był na 19 maja i było warto dla Roxanki lecieć na złamanie karku ( z Bielan na Gocław w niecałe 15 min):-) Dostałam hormon i miejmy nadzieję że teraz już wszystko będzie dobrze. Jak obrobiłam się wieczorkiem z domkiem i psiakami ( pan który robił nam łazienkę poszedł w tango i zaginoł ) to zalałam sobie labka herbatką i godzinę siedziałam z suszarąk mając nadzieję, że wszystko będzie dobrze poczym został odwrócony do góry nogami i pozedł palulu do rana 

poza tym mialam problemy z twardniejącym brzuchem wiec po wizycie w szpitalu (od 21 tyg) biore fenoterol i nospe, troche duzo tych lekow mam nadzieje,ze nie zaszkodzą dziecku no ale lekarz chyba wie co robi. :-)