reklama

Lipiec 2009

Witam wszystkie nowe Mamusie.
My byliśmy u teściowej-na szczęście jej nie było:-):-):-):-) posiedzieliśmy chwilę i wróciliśmy z powrotem.
Jutro muszę się spakować w worki, bo powoli widać, że coś zaczyna się dziać w naszym domku i muszę miejsce siostrze zrobić. Także przez jakiś miesiąc będę żyć jak bezdomna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Asia- przynaj się, ze wiedziałaś że teściowej nie bedzie i tylko dlatego pojechałąś:)
...wczoraj postraszyłam mojego M. Na działce mamy śliwke która chciałam zeby ściął juz od dwóch lat. Twierdził, ze póki owocuje to nie zetnie. W tym roku śliwka...uschła:)...i teraz musi ją ściąć. Wczoraj pyta co zrobiłam, że ta sliwka uschła. Pewnie pod nią sikałam. Powiedziałam, że rzuciłam urok i niech uważa, bo jak rzuce urok na coś innego to tez uschnie:P

hej

my z mężem obchodzimy dziś 3 rocznicę ślubu i tak szczerze to nie wiem kiedy to zleciało:-) znamy się od 9 lat i nie pamiętam nawet jak to było bez niego;-)

ooo_nata
witaj:-) jest tu wiele kobiet które rodzą po raz pierwszy także nie jesteś sama:tak::tak:
Iwon
ja też nie myślę o tym że poród boli jak ch...a ale o tym że będę mieć maluszka obok siebie:-):-)
Asia
nie ma to jak wizyta u teściowej gdy jej nie ma;-)
Fela
dobre:-D niech ma się na baczności

dzień dobry

Ja mam znowu pełne ręce roboty, w ten weekend ślub mojego brata, mam gości do przenocowania, plus robię makijaże 4 osobom w dniu ślubu w tym Pannie Młodej.
Dziś robię kołduny do zupki na kaca, nie chce sobie zostawiać gotowania na ostatnią chwilę bo w sobotę z bólu na nogach nie ustoję.

Cześć Mamuśki:-):-)

my z mężem obchodzimy dziś 3 rocznicę ślubu i tak szczerze to nie wiem kiedy to zleciało:-) znamy się od 9 lat i nie pamiętam nawet jak to było bez niego;-)

Aga Wszystkiego Najlepszego. :elvis::elvis:
Pięknie to napisałaś... Życzę udanego małżeństwa do grobowej deski:-D:-);-)

Odkąd jest piękna pogoda to wierzcie mi że nosi mną strasznie... i żeby było śmiesznie jak przez całą zimę narzekałam na opuchnięte nogi teraz przestałam narzekać. Więcej chodzę i zajmuję się innymi rzeczami że czas przy kompie robi się czasem czasem straconym:zawstydzona/y:

witam dziewczyny Kochane!:-D
Strasznie tesknie za swoim mężem, a kiedy wróci nie wiadomo, jak tak dalej pójdzie to ja nie wytrzymam i do niego pojade do Olsztyna:tak:

Ja tez biorę magnes w tabletkach dojelitowych-MagVit B6 ( i nie są to czopki;-)), po prostu magnes wchłania sie dopiero w jelitach, przez to większe szanse na to,ze mniej sie go wypłucze z organizmu

witam wszystkie nowe Mamusie na tym forum i zyczę milego forumowania w naszym towarzystwie

Aniko -zazdroszczę Ci tego weselicha!!!:-):-):-):-) udanej zabawy

a co do rocznic slubu to my z męzem mamy 14 sierpnia 5 rocznicę, a dwa tygodnie wcześniej ma się urodzić Stas- najpiękniejszy prezent:tak::tak::tak:.

miłego dnia:-D

reklama
hehe mysmy tez prawie wcelowali sobie w "prezent rocznicowy" - 12. lipca nasza pierwsza rocznica slubu a 30. ma sie urodzic synek
kto wie moze jeszcze bede rodzic dokladnie w rocznice ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry