goteczka
lipcóweczki '09
ale jakoś tak byle jak się czuję... autentycznie zaczynam się bać, że godzina '0' nadchodzi. Jak chodzę to czuję straszne ciągnięcie w dole brzucha i jakaś taka słaba jestem.
kurka... autentycznie zaczynam się bać. Jutro muszę jednak wyprawić się z domu i zrobić wymaz z pochwy - tez macie na to skierowanie? - podobno wymagają w szpitalu, A tak mi się nie chce nigdzie ruszać..... brrrr
trzymajcie się ciepłoniedzielnie!
kurka... autentycznie zaczynam się bać. Jutro muszę jednak wyprawić się z domu i zrobić wymaz z pochwy - tez macie na to skierowanie? - podobno wymagają w szpitalu, A tak mi się nie chce nigdzie ruszać..... brrrr
trzymajcie się ciepłoniedzielnie!
odpoczywnia ciag dalszy, lezenie z nogami do gory;-)tqk poprostu jest mi najlepiej. Ale cos mysle ze naprawde urodze moze gdzies najpuzniej do nastepnego tygodnia, jest to moja druga ciaza a powiem wam ze nie mam pojecia o tych wszystkich objawach. Z patrysiem poprostu tego nie mialam
porud o tydzien wczesny, wywwolywanie boli no i rzebijanie wod wiec nic mnie nie bolalo samo pchanie 20 min. poprostu nie wiedzialam kiedy zaczac sie bac;-)
caly czas i rozrywanie od zewnatrz brzusia , chyba mocno sie preciaga ten maly rozrabiaka. Jednym slowem juz mnie nie irtuje ta ciaza wcale, odczxuwam sam dyscomfort i bol. Musze sie starac aby jak najdluzej wytrzymac ale mowie wam wczoraj to juz dostaqlam malej depresji placz itpp .. juz bym mogla rodzic abym wiedzial ze wszystko mialo by byc na 100 % dobrze a ty zawsze jakis ??????