reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2009

witam dwupaki

ja dziś dzień zaczęłam kiepsko, nie chciało mi się wstać po śniadanie, więc tabletki wzięłam na czczo:baffled::baffled::baffled: i popiłam zimną herbatą [czasem jestem bardzo głupia]
ledwo dobiegłam do kibelka, a już było fajnie te kilka tygodni bez rzyganka... mam nadzieję że to jednorazowy wybryk...

reklama
I ja się witam z Wami w ten słoneczny piękny dzionek.:-):-)

Wstałam dziś o 7 bo siu siu się chciało i oczy mi się tak na dobre otworzyły. Ale spać się nie dało bo temperatura zabójczo wysoka - 27 na plusie oczywiście. :szok::tak:
Przegadałam z Chłopkiem do 9 i zebrałam się na spacer z psiakiem.
Jakieś śniadanko i długa na miasto.:tak::tak::tak: Umówiłam się w końcu z mamusią na babskie wyjście a że nie ma kiedy to mama specjalnie brała dzień wolny. :-) Ale idziemy pobuszować w sklepach dziecięcych. Wypadało by w końcu zacząć jakieś grubsze zakupy. Oj, już mi się podoba ten plan :-D:-D:-D
Wpadło troszkę luźnej kaski bo zwrot z US przyszedł to żal nie będzie wydawać:-p

Trzymajcie się Mamuśki cieplutko. Miłego dzionka życzę!!! :-)

Witam poniedziałkowo! Ja chyba też w tym tygodniu zabiorę się za pranie i prasowanie ciuszków. Już nie mogę się doczekać. pewnie będę musiała robić wsyzstko na raty, ale dobre i to, skoro lekarka powiedziała, że tylko trochę można wstawać, to się dostosuję. Ja na razie na etapie buszowania na allegro, zakupy, zakupy...:)Iwon ja też kupuję u naszego bielskiego sprzedawcy r_p77
Monia leż sobie grzecznie. Wiem, że to niełatwe. Ja też większość czasu spędzam w tej pozycji. U mnie lekka poprawa, więc po parę minut mogę pochodzić.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

Witajcie, a mi brakuje już takiego ciepła, chyba się przeniosę na południe:-) Niby dziś już słonecznie i cieplej, ale wiatr tak wieje, że to jeszcze nie to.

Dziś wstałam rano, wzięłam się za porządki, potem włączyłam zmywarkę i coś strzeliło, korki nie bo wszystko działa oprócz piekarnika i zmywarki, oby się nie spaliły te dwa sprzęty bo mnie szlak trafi:wściekła/y:, nic poczekam na męża. I tak mi się wszystkiego odechciało...
Chyba sobie obejrzę film i pójdę spać, grunt to dobre chęci:sorry2:

Witam
Pogoda dziś u mnie nawet ładna
Wczoraj posiedziałam w domku nawet nie wychodziłam na spacer a wieczorkiem zwijałam się z bólu podbrzusza chyba dzidziuś odczuwał że mamusia chce po odpoczywać w dzień więc zaczęło rozrabiać wieczorem i w nocy

Czesc dziewczynki :-)

Troszkę mnie nie było ale to przez to ze mialam remont,kolejnego pokoju-tym razem naszego-i nie bardzo mialam dostep do neciku,a moj M jak konczyl ogarniac bałagan wieczorkiem to ja juz obok w pokoju z Wikusia smacznie spałam o !!!! Czeka mnie jeszcze jeden pokoik do remontu ale to nam szybciej pojdzie wiec najblizszy weekend znowu szał remontowy i juz bedzie całkiem suuuuper :tak::-):tak:i na najblizszy czas remontów mam po dziurki w nosie :no:....
Troszke nadrobiłam zaleglosci wiec wiem co nie co u laseczek słychować...

U mnie dzisiaj upał na maxa ale weekend byl straszny,deszczowy,blllleeee....

Pozdrawiam :-)

Witam sie i ja poweekendowo
Pogoda taka w miare. Co prawda pochmurno troszke ale zimno nie jest :-) Ja wczoraj bylam u tesciow i wrocilam padnieta :tak:
Iwon udanych zakupow :tak: Tez bym tak chciala ale musze jeszcze troszke poczekac :-(
Kasiurek trzymam kciuki za kolokwia :tak: Napewno dasz rade wkoncu ma kto Ci podpowiadac ;-):-)
Wszystkim zycze pogodnego dnia :-):-):-)

Moje szczęście tez dokazuje jeszcze po całym brzuchu choc najczęściej z prawej strony. A jest taki cwany, że jak sie położe na prawym boku to tak długo wciska mi cos tam (chyba nóżke) w biodro lub pod zebra aż sie obrócę. No i na maksa wypycha plecki. Po prawej stronie brzucha mam górke a po lewej pusto. Smiesznie to wygląda:)

ja mam identycznie :-D taka mała cwaniara jest, że nawet jak położe sobie ręcę na brzuchu, tak "zaplotę" to będzie dotąd kopała aż ręce zdejmę. Śmieje się, że ma już tak mało miejsca i walczy o każdy nawet milimetr:-).

Marlena ja mam identycznie. A jeszcze jak czasem mi się zdarzy oprzeć laptopa o brzuch to moja córka robi jakieś fochy i nie ma zmiłuj. Trzeba zabrać.
Antoś śpi a ja jak zwykle internet okupuję. Jakaś maniaczka ze mnie się robi. Muszę pomyśleć o jakimś obiedzie ale nie mam w ogóle weny twórczej.

reklama
dobra, nie było mnie przez łikend, zresztą jak zwykle:tak: i dopiero nadrobiłam wszystko. trochę się zeszło ale udało się wszystko.

monia
czytałam Twojego posta w takim napięciu, że aż mnie brzuch rozbolał. dobrze, że wszystko tak się skończyło. szkoda tylko, że musisz leżeć. no ale jak to ma pomóc dzidziuśkowi to mus jest i tyle. tylko nie martw się. wszystko będzie dobrze.

Do góry