kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A u mnie jelitówka od wczoraj
młoda cała noc wymiotowała,rozwolnienie.dzisiaj dosłownie caly dzien kima,bardzo duzo pije,zjadła zaledwie trzy biszkopty,ale sen to przeciez najlepsze lekarstwo.....zobaczymy jak minie ta nocka.....nie mam siły 

....jurto jade do szpitala,podlacza mnie do ktg i ogolne badania zrobia,mam nadzieje ze mnie nie poloza na patologii,zreszta sie nie dam,ucieknę,brzuch mi twardnieje strasznie i do tego mocne skorcze ale na szczescie w duzych odstepach czasowych....
młoda cała noc wymiotowała,rozwolnienie.dzisiaj dosłownie caly dzien kima,bardzo duzo pije,zjadła zaledwie trzy biszkopty,ale sen to przeciez najlepsze lekarstwo.....zobaczymy jak minie ta nocka.....nie mam siły 

....jurto jade do szpitala,podlacza mnie do ktg i ogolne badania zrobia,mam nadzieje ze mnie nie poloza na patologii,zreszta sie nie dam,ucieknę,brzuch mi twardnieje strasznie i do tego mocne skorcze ale na szczescie w duzych odstepach czasowych....
kazdy dzien wyglada podobnie, jutro ide do lekarza na usg nie moge sie doczekac mam nadzieje ze wszystko jest ok z maluchem,
Byłam po drodze u kumpeli, pogadały my i jakoś tak milej;-) Kurcze, nat mi tak zamula, że jak zdąże dziś to poczytam, a jak nie to jutro nadrobię. Ja w zasadzie to ciuszków nie zaznaczam, bo wszystko mam od siory i kilka nowych, więc wszystko zostaje w rodzinie
A jak coś będę miała do zwrotu od kogoś to chyba zgapię od Was i pozaznaczam jakoś

bylam na sprawdzeniu dzisiaj juz mam 2 cm ale skolei ze to truga ciaza chca zbym doszla naturalnie do cestszych boli i wiekszego rozwarcia
Takie zawieszenie i oczekiwanie na malucha, tylko coraz więcej strachu się tworzy w głowie