Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)

;-)
Ja mimo wszystko chyba nie byłabym zadowolona jakby mnie tak ciepnęli na przyczepę z sianem jak co najmniej Jagnę Borynową

Obudziłam się i ja. Całą noc bolał mnie jak by lewy jajnik ale to pewnie te więzadła macicy i nie mogłam nawet na tym boku leżeć. Coś mi tam pulsowało ale to nie ruchy. Zawsze wieczorem mój berbeć zaczyna konwersację z mamą. Dziewczyny chyba w nocy zgrzeszyłam..... jak w zeszłym tygodniu 2 dni pod rząd śniło mi się,że Dawid mnie zdradza to było super już myślałam, że myślami coś przyciągnę bo te syny były takie realistyczne. A dzisiaj to ja go zdradziłam i to całkiem poważnie, nawet był sex. A zdradziłam go z moja pierwszą szkolną miłością. Ale może mi się tak przyśniło, bo na początku tygodnia go widziałam. Ma takie samo auto jak my.Mam chyba jakieś wyrzuty? No ale to był tylko sen:-):-):-):-):-) Miłego dnia. Ja ogarnę chałupę i spadam do mojej siostry. Robimy kluchy z twarogiem mniam mniam![]()
) ale moze to co innego?
, więc teraz tylko herbatka, ale M pilnuje też żeby nie była za mocna:-) no i oczywiście zdrówka życzę:-)