• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
w pokoju sąsiednim cisza, nie słychać nawet pierdnięcia co znaczy że stary zaciska zwieracze (niestety nadrobi te straty nocą), jutro będzie w domu żałoba :-D

obczajcie moją platynę !!!:-D

kurza noga, muszę się ewakuować - łoś szuka pocieszenia, oby mu do głowy nie przyszła prokreacja, zerka na mnie, wchodzi do pokoju, otwiera paszcze, wyziew (ohyda), rytualnie drapie się po jajcach, idzie do łazienki - będzie mył zęby!
niechybny plan swój uknuty zamierza ziścić, muszę znikać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anika to się będzie działo, hihi

Ja mam żałobę w domu ale po meczach piłkarskich:happy: , z tym, że sama w niej uczestniczę.:szok::-D:-D

Żadna inna dyscyplina sportowa mnie nie rusza.... Nawet Małysz leeeeeeeeeeeeeeć...:crazy::-)

reklama
no cóż... to czas wyposażyć się w maski tlenowe - pod pretekstem jakowyś nowatorskich zabiegów upiększających i ... dobrej nocy:-). No wiesz... a jak tej nocy nie przetrzymasz to cóż... płakać nie będziemy - w końcu konkurencja będzie mniejsza:-D:-D:-D. Śpijcie dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry