Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lorien a jutro sobotka i ty Skarbie pracujesz? Oj medal Ci daję Słońce bo ja do niczego jestem i po dwóch godzinkach lece z nógHej babki!
Wpadam, żeby się przywitać i postaram się zajrzeć na dłużej juto rano z praccki.![]()
dziuba w moim stanie to czytanie już nie pomoże, uwaliłam się jak zwierzę ;-)
dobra powiem prawdę - stary zwany małżonem, poczwarem czy też jeleniem / łosiem zaparkował na kanapie jak już wcześniej wspomniałam, po czym wywalił stopy wierzchnią stroną przed siebie, ulatniające się w tym czasie gazy z tylnej lufy spowodowały u mnie halucynacje oraz pogłebiające się stany euforii![]()

:-) O MAŁO NIE PORYCZAŁAM SIĘ ZE ŚMIECHU ;-) TU MOŻNA NAPRAWDĘ O WSZYSTKIM ZAPOMNIEĆ
;-)
anika bez jaj, jesteś kobietą która dostaje od nas weekend w spa. Nie za wielką dupcie i obwisłe cycki .... A za tak cudowne poczucie humoru:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
siedzę i kwiczę i przestać nie mogę....:-):-):-):-d:-d:-d:-d
Olcia odpoczywaj i ciesz się świeżością bo szybko minie![]()
nie powiem ze nie podłączyłabym się pod ten jego browar, łatwiej byłoby znieść aromaty gdybym i ja sama letko zalatywała ale cóż, porcja lodów złagodzi mój ból :-)
mój synek już pół dnia paraduje w moich butach, wybiera tylko te z obcasem... no będę go kochać bez względu na to jaką wybierze drogę ale wolałabym kochać też synową niż synowegoMam nadzieję że to tylko chwilowa fascynacja i wróci do zabaw samochodzikami. Jak mi zwędzi boa idziemy do psychologa
tymczasem idę zrobić mojej Drag Quin kolację
szerszeń zapakowany do łóżka, mąż zaparkował na kanapie i wiadomo co robi a ja wykąpana w pidżamce z michą lodów wystartowałam po bilety do SPA![]()
już siebie widzę, wchodzę do sauny zrzucam ręcznik, sauna pustoszeje, pod budynkiem Greenpeac'owcy rozbijają obóz, ja się jednak nie przejmuję i dla ochłody wskakuje do basenu - lecz nagle krzyk, że budynek zalewa woda (a ja mam jej po kostki), słyszę wozy strażackie, przez okna w helikopterach reporterzy TVN relacjonują na żywo "Tak proszę Państwa, to nie mit, to prawda kobieta Waleń istnieje, dobrze że Państwo tego nie widzicie, ta przerażająca mutacja musiała zajść w wyniku makabrycznego eksperymentu genetycznego skrywanego przed światem az do tej pory... więcej w programie Uwaga! historia kobiety walenia - dlaczego teraz sie ujawniła światu?"
i niech mnie która przebije z tymi biletamilepiej już wyskakujcie z kasy
btw lody pierwsza klasa!
kurza noga, muszę się ewakuować - łoś szuka pocieszenia, oby mu do głowy nie przyszła prokreacja, zerka na mnie, wchodzi do pokoju, otwiera paszcze, wyziew (ohyda), rytualnie drapie się po jajcach, idzie do łazienki - będzie mył zęby!
niechybny plan swój uknuty zamierza ziścić, muszę znikać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niewyróbka totalna.
tak, pracuję w sobotę, w niedzielę i w ogóle chyba sobie tutaj łóżko jakieś wstawięLorien a jutro sobotka i ty Skarbie pracujesz? Oj medal Ci daję Słońce bo ja do niczego jestem i po dwóch godzinkach lece z nóg![]()

:-)