Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mąż psa hehe a raczej suczkę
każdy ma swojego pupilka, wcześniej jeszcze zajmowałam się rybka jedno (dokupiłam jej kilka towarzyszek ale wszystkie padły, tylko ta stara nadal sie trzymała
) brata bo została w spadku ale po roku stęsknił sie własciciel i nam ja odebrała ;-)
, sprzatać się po nim nauczylam, bo u mnie na każdym trawniku tabliczka zakaz wyprowadzania psów:-) jedyne co to ciągnie nadal i no i cieczka raz na jakiś czas, akurat jest ten czas:-) te buldogi francuskie śliczne:-) Witam Was Kobitki
beata1973 – bardzo dziekuje za info o amnio FISH i za cudowne słowa otuchy!!
Ja za bardzo nie mialam wyboru gdzie mam robic amnio- miałam skierowanie z medicoveru, pokryli w 100% koszta badania i oni znaleźli mi tez klinikę.
Tobie tez życzę, żeby wszysko było w porządku. No, ba przecież inaczej nie może być. J Jak się dzis czujesz po amnio?? I oczywiście daj zac jak będziesz mieć wyniki!!
Jutro będę dzwonić do Łodzi co mam robić ... niestety wychodzi na to, że prowadzenie ciązy prywatnie może doprowadzić kobietę do wielkiej rozpaczy ... a prowadzenie w NFZ-cie do postradania zmysłów ... Jak tak dalej pójdzie to jutro wieczorem pojadę na dyżur odwalę przedstawienie z bólami itp i wybłagam ten zastrzyk ... CHOLERA JA NAPRAWDĘ NIE MAM JUŻ ŻADNYCH POMYSŁÓW !!! Zadzwoniłam do "Bociana" klinika invitro mają tam przyszpitalną aptekę tam przemiła pani powiedziała mi, że owszem zazwyczaj mają ale teraz są braki w hurtowni ... co ja mam zrobić ... poddać się nie mam zamiaru i będę walczyć ile sił tylko ten czas tak szybko ucieka jak na złość ...

ja dziś chyba zasnąć nie będę mogła z tych nerw ...
żebym jeszcze choć mogła wziąść kąpiel było by bosko, ale na tydzień mam zakaz po amnio i pozostał mi tylko prysznic na stojaka w wannie ...

.
, mam nadzieję ze dziś jakoś uda mi sie przeżyć ten dzień i jutro juz odpoczne :-), spadam małego ubierac na czorwono bo walentynki dzis ma w przeczkolu i od poczatku tygodnia mi o tym mówi ;-)