• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
No właśnie, spokojnie :tak:
Widze, że trochę się uspokoiłaś - jeśli dziś to się skończy to tylko dobrze :tak::-)

Jeszcze jestem, jak bede się kładła to napisze, zebys wiedziala czy zostajesz sama ;-)

O i Aniszka tez jest :tak:

Ostatnia edycja:
Alusia8989 jak leżałam na patologii ciąży to położne darły się na nas , że masujemy brzuszki i że masaż okręznymi ruchami wywołuje skórcze :tak: zrób może sobie taki dobroczynny masażyk zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomoże :-)
Kciuczki za Was zaciśniete :-):-):-) forumowe kobiałki wspaniałe :-):-):-) widać, że w każdej chwili można liczyc na pomoc :-):-):-) Teraz zmykam na kąpiel bo TŻ marudzi że chce spać, a orke musi jeszcze z wanny wyciągnąć ;-):-)
Buziaczki kochane :-):-):-)

Alusia, za moją radą poszła się spróbować zdrzemnąć :tak:

Ja czuję, że jej mąż to się po nocnej zmianie nie będzie miał szans wyspać ;-)
No to dobrze;dobrze Catherinka,ze jestes,bo Ty juz masz doswiadczenie no i madrzejsza jestes w tym wszystkim;-)
Ja mysle,ze nawet,jesli sie nie wyspi,to poziom adrenaliny w organizmie ulatwi mu jutrzejszy dzien w razie czego:-)Moj maz tylko na nocki pracuje i tez zastanawiam sie jak to bedzie...
No dobrze,to ja w takim razie zmykam do lozeczka,Alusia czekam na wiesci i trzymam caly czas mocno kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry