• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam serdecznie Wszystkie Lipcóweczki 2009 :)

Tak czytam te Wasze posty i pomyślałam ,że w kupie :tak: siła(szczególnie nawiązując do ostatniej nocki i przeżyć związanych ze skurczami), więc i ja sie dołączę do Waszego sympatycznego grona.

więc moze tak po krótce :
Termin mam na 29 lipca dizisiaj właśnie rozpoczęłam 35 tydzień.
Pod serduszkiem noszę Maję, która mimo dość nerwowej ciąży jest sokojnym Aniołkiem :tak: w życiu nie dostałam jakiegoś solidnego kopniaka np. tak jak tu moge przeczytać o zzsuwających się nożeńkach z żeberek :)

no .... więc
chciałam się tak po prostu przywitać .... i tak w sumie nie wiedziałam co na poczatek napisać hihihi
Buziaczki dziewczyny ;-)

Witajcie Dziewczyny.
Wiem ,że to może niezbyt odpwiedni moment na powitania bo tu ważą sie losy :)
Ale też chciałam dzięki temu powiedzieć ,że również trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie Alusi i jej dzieciątka ... ściskam serdecznie ( choć nie za mocno )

reklama
JULUSZKA - ANTKOWA i AGNIESZKA zameldowały sie w dwupaczkach, to co chyba prawie wszystkie lipcówki w komplecie ???

zgadza sie, no i kolejne w kolejce do rozpakowania..

Natalia, Magduśka i Alusia... no zobaczymy czym nas poranke przywita!!!

Camilcia witam Cię i ja serdecznie, ja mam termin dzień później o d Ciebie no i jak juz pisałaś, mój dzieciak leje mnie z całej siły po żebrach, czasem jak mu sie nóżka obsunie to jest zarąbiśice. A ciążę taz mam nerwową...zreszta cały czas zycie dostarcza mi i mojemu mężowi kolejnych przykrych niespodzianek... dlatego sie zastanawiam czy to sie nie odbije na dziecku...

Własnie zjadłam arbuza i tak sie rozszalał,ze teraz sie zastanawiam czy ten arbuz był dobrym pomysłem... do tego pewnie mnie kilka razy bedzie w nocy goniło do WC... no trudno...

ja chyba nie potowarzysze zadnej rodzącej dzisiaj, moze ktoś inny będzie miął dyżur. ja zmykam do łózeczka

dobrej nocki dwupaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry