Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Całą noc nie spałam! 

popoludniową co ostatnio jej się bardzo rzadko zdarza, ale wiedziała, że mamusia chciała mecz siatkówki zobaczyć,

więc stwierdziła, że nie będzie przeszkadzać,

obudziła się akurat po ostatnim secie, kochana córeczka 

mój M się rochorował i leży cały dzionek pod kołdrą i się wygrzewa aby jutro jakoś iść do pracy

no bo jeszcze z półtorej godzinki musimy się przemęczyć, aby ok 21 mogła iść spać, a mąż niestety lepiej niech się do niej nie zbliża, coby jej nie zaraził

nudzi mi się jakoś kurcze ...

ja juz sie nie moge doczekac wiosny i lata ogolnie od maja-wrzesnia maj moj ukochany miesiac, mam urodziny w maju, w ogoole zawsze troche wolnego i tak ladnie, kolorowo kwiatki kwitna 

ahh rozmarzylam się, 

Bedzie dłuuuuuuuuuuuuuuugi. SZkoda, ze samotny:-(
.
Takze poprosze o więcej
W ogóle zauwazyłam, ze wesoła z Ciebie kobitka. A Twoja Monisia jest cudna-zdjecia ogladałam. Wczesniej chyba nigdy jej nie widziałam, albo nie pamietam
.
Wysle Ci mój na priv.
Na serio.
Ja tez sie boje, kolejnych ciazy, szczególnie po poronieniu. Ale tak bardzo chce miec jeszcze dzieci, ze zdecyduje sie mimo strachu i to juz niedługo;-)
Ale po co on Wam, to nie wiem
Też bym sie matwiła na Twoim miejscu. A tej leśnej trasy nie zazdroszcze. 
Bo by lanie było! Oj, dupsko by było sine
Wracaj do nas prędko.
Własnie kawke pije i ciasto wpierdzielam, a Zosia obok mnie w wózeczku sie bawi i wydaje okrzyki zachwytu (bawi sie swoja ulubiona kaczka
i jest nadal niezmiennie nią zachwycona
- a to taka przyssawka antyposlizgowa do kabiny prysznicowej
)
To samo z herbatka - musze tez spróbowac z butli- a ile radości, gdy jej mówie- pysza herbatka, dziękuje pani bardzo!
Z tatusiem tez sie dzieli ale tylko na prosbe
.
Cudnie to wyglada, jak celuje nim we wszystko, co przykłuje jej uwage.

Ostatnio wsadziłam Adama do spacerówy, bo spacer nie był w porze spania. Musze pwoiedzieć, że bardzo mu się podobało. Dzisiaj wyruszymy w porze spania, więc znó do gondoli go wsadzę, bo mi łatwiej go w niej znieść po schodach (sam stelaż stoi na dole).