Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Druga górna czwórka idzie, jedna juz sie przebiła. 
Ale zamówiłam tez piekny papier i kilka pierdułek. Cóż- zamówiłabym więcej, ale wszystko kosztuje niestety, wiec będę sobie radzic z tym , co mam
.
oj będzie miał z nami tatuś wesoło
A brzuszek podobnie jak u dmuchawca ogromny, znacznie większy niż w poprzedniej ciąży, bo wtedy dopiero w 7 miesiącu było widać że jest okrągły.

A wszystko przez mężula- wrócił, przytulił i wszystko gra:-)
Najfajniejsze byłyby nawiązujace do narzuty- czyli biało-czarne
Nawet niekoniecznie w pasy. A firane planujesz? Bo do firany moze faktycznie białe zasłony nie za teges. Co innego bez firan- wtedy nawet czysto białe będą sie fajnie prezentować.
Kos sie przyłączy?
czyt. mające czas na bb;-))- BACZNOŚĆ! SPOCZNIJ! W STRONĘ KOMPUTERA ZWROT! DO BB-WARTY MAAARSZ!

ide zjesc jakies bez weglowodanowe śniadanko bo brzuch jak w 5 miesiącu conajmniej.Kurcze mi od razu w kałdunek idzie.

a zasłonki hmmm, mi się podobają firanki a zasłonki tak srednio, chyba że takie podwójne firanki. Nie wiem jak to opisać, ale widziałam u nas w sklepie zaje... firnaki w kolorze ecru, a do nich doszyte jako zasłonki ciemne w jasny wzór lub odwrotnie, a wzorem była gałąź drzewa na całej długości. I tak firanki mogłaś puścic luzem, a zasłonkę spiąć na dzień i pięknie wyglądało, albo puścić na noc i mieć standardowe sztory czy jak to się tam pisze
cena jednej to 50zł a na okno by 2 potrzebne były. Pewnie na allegro coś fajnego znajdziesz :-)
) do tego mam nerwy co chwila sama nie wiem dlaczego i na co. Jak mąż mi zrobił kuku na dole to go zatłukę 
No dzisiaj będę okupować allegro, zobaczymy co uda się znależć
. Ale nie ma tego złego... mężuś obiecał że będzie trochę wcześniej wracał z pracy i na 18 będziemy chodzić w 3 na basen. Raz jedno kąpie się z Tosia a drugie pływa, a raz drugie... zobaczymy