Ewa85
Fanka BB :)
Beatko przepraszam, że tak pytam, jak nie chcesz to nie odpowiadaj... twój mąż jest niepełnosprawny? Skoro nie chcą wydać zaświadczenia to pewnie w niewielkim stopniu, ale ciekawość mnie zżera
co to za niesprawność?
A może podać jakieś zapiekanki pod kołderką z ciasta francuskiego... co wy na to? tylko musiałabym zorganizować 13 naczynek w których mogłabym podać każdemu osobną porcję... no i naczynka byłyby bardzo gorące po takim zapieczeniu... Ciągle dumam i nei mogę wydumać. A co do formy prosiaka to okazało się, że koleżanka teściowej miała ją pożyczoną :-(
co to za niesprawność?A może podać jakieś zapiekanki pod kołderką z ciasta francuskiego... co wy na to? tylko musiałabym zorganizować 13 naczynek w których mogłabym podać każdemu osobną porcję... no i naczynka byłyby bardzo gorące po takim zapieczeniu... Ciągle dumam i nei mogę wydumać. A co do formy prosiaka to okazało się, że koleżanka teściowej miała ją pożyczoną :-(
Ostatnia edycja:
Marek jest po wylewie (miał 12 lat) i od tamtej pory ma lekki niedowład stopy, ale ogolnie wygląda jak zdrowy. No i ta baba na komisji (wogole jak to możliwe ze o sprawach neurologicznych orzeka jakaś cipa co jest lekarzem rodzinnym a nie neurolog
) spytała się czy M pracuje, jak się czuje, dlaczego przez 3 lata nie chodził do lekarza i nie chodzi na rehabilitacje. Odpowiedział zgodnie z prawdą , że ma zawroty głowy, bóle głowy ale niedowład nie postępuje bo pracuje. Więc ta mu dowaliła to pan zdrowy jest. No i dziś poszedł po orzeczenie a tam stopień lekki a przez 12 lat miał umiarkowany. Cudotwórczyni od 7 boleści mi męza uzdrowiła. Nie znoszę takich su... Sorki za wyrażenie, ale przez nią tracimy stypendium z 2 źródeł, Marek nie będzie jeździł na zniżce koleją i mksem, moga go zwolnić z pracy, no i nie weźmiemy mieszkania.