Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ciasto drożdżowe mi właśnie rośnie i mniej więcej za godzinkę będę piekła, więc jak masz ochotę to jutro możemy się trochę dobrociami "powymieniać" 

A własnie. Po ilu dniach po rozpoczeciu kuracji lekami powinna zacząć schodzić wysypka??
Ale było minęło.. mam nadzieje. Maz i tak odmawia zeznań. Za dużo tam brudów.. A zdania zmieniają jak im wiatr zawieje więc lepiej się nie wtrącać.
I po alkoholu też potrafi za kółko wsiąść.. Miałam z nim w listopadzie spięcie i w ogóle z nim nie gadam. Powiedział mi że jestem zerem i dla niego nie istnieje. I wiecie co? Nie przejmuje się tym bo skoro tak nieodpowiedzialna osoba to mówi to tyle w tym prawdy co nic ;-) I traktuje go jak powietrze.Heh. Ja mężowi powiedziałam , że już mu nigdy nie pomoge, na mnie ma nie liczyć. Za to że 3 tygodnie u nas mieszkał za darmoche nawet dziękuję nie usłyszelismy ;-)
. Od dzisiaj śpi w swoim pokoju i na rozkładanej kanapie. Trochę się boję o niego, żeby z łóżka nie spadł bo z niego nocna wiercipięta. No i z usypianiem trochę lipa. Wcześniej odkładałam go do kojca i wychodziłam a teraz z łóżka mi ucieka.. Pół godziny stałam przy drzwiach zanim usnął. Zresztą wychodzenie z kojca i tak już opanował. Rano wychodził i wskakiwał do mnie do łóżka i mnie budził. Jestem ciekawa co będzie jak się obudzi. Czy zajmie się zabawkami, czy pójdzie do dużego pokoju czy tez wparuje do sypialni. Czeka mnie raczej bezsenna noc