Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O rany... nawet nie wiedziałam, że jest taki lekarzCzy ja coś przeoczyłam? czemu odwiedzacie takiego specjalistę?
Jak macie ochotę to możecie poczytać http://niemownikomu.wordpress.com/2009/08/30/srebro-koloidalne/
To dała popalić dziadkom, a dzisiaj jak zasnęła w południe to o 15 musieliśmy ją budzić bo do kościoła szliśmy (raz w miesiącu jest taka fajna msza dla kobiet w ciąży i dla rodzin z małymi dziećmi) Zawsze na nią chodzimy, dzisiaj było bardzo dużo dzieciaczków. Wasze szkraby też tak biegają po kościele? Bo moja nan stop, nie usiedzi przy nas nawet 5 min, więc ciągle za nią chodzimy, do tego oczywiście zagląda do każdego wózka 
Wypadki tam są straszne, a już wogóle te ze śmiertelnymi skutkami 
:-( Oby Twój mąż zawsze szczęśliwie do domu wracał do żonki i synusia
No i zdrówka Wam życzę. Jak możesz myśleć że ja się śmieję? ;-);-)
No coś Ty, nie mogłabym 
A ja nadal usilnie walczę o wyjazd 
Odpoczywaj, to też na pewno może wpływać na ból głowy- przemęczenie
Gorączka nadal, z nosa leci już ropny katar, taki paskudny żółty, do tego kaszel i gorączka. Na razie nie wymiotuje. Ale marudny że ho ho
Teraz położył się w kojcu i leży. Zaraz do przychodni dzwonie go zarejestrować.
Mam tylko nadzieję że z sympatią!! 
On już miał kiedyś wypadek, na stope spadła skała. I miał pęknięte śródstopie. Kiedys o tym pisałam. Wydarzyło się to niecałe 2 tygodnie przed naszym slubem
Wszędzie by biegał, szalał. U nas co tydzień w niedziele o 11:15 jest msza dziecięca. A dla najmłodszych jest osobna salka. Z dźwiękoszczelną szybą
My wszystko słyszymy a nas nikt i we mszy nie przeszkadzamy
Więc rozwiązanie bardzo dobre.
Takie małe smerfy.. A tak poważnie to słyszałam że można przedawkować srebro, ale to przy długotrwałym stosowaniu. I skóra robi się niebieska, tzw srebrzyca.