aszka79
Aktywna w BB
Witam z rana
Ale mnie mój rano wnerwił zadzwonił z pytaniem a raczej żądaniem ze mam pożyczyć 100 jego kuplowi wrr co ja jestem instytucja charytatywna jak pożyczałam potem nigdy tej kasy nie widziałąm spowrotem. To się an mnie obraził a niech go tam jutro mają wypłate to do jutra kolega jakoś przeżyje.
Dobra zmykam po bułeczki na śniadanko i potem mam zamiar połazić po sklepach bo piękna pogoda w Gdańsku wezmę psa i sobie spacerek zrobimy
Ale mnie mój rano wnerwił zadzwonił z pytaniem a raczej żądaniem ze mam pożyczyć 100 jego kuplowi wrr co ja jestem instytucja charytatywna jak pożyczałam potem nigdy tej kasy nie widziałąm spowrotem. To się an mnie obraził a niech go tam jutro mają wypłate to do jutra kolega jakoś przeżyje.
Dobra zmykam po bułeczki na śniadanko i potem mam zamiar połazić po sklepach bo piękna pogoda w Gdańsku wezmę psa i sobie spacerek zrobimy

My możemy to teraz jakoś nie chcemy
A lekarz to chyba jakis zazdrosny o CIebie, mi po podniesieniu- pozwolił, byle suptelnie i delikatnie ;-) Może strach tak faceta ze smyczy puścić po takiej przerwie ;-) Ja tez muszę jakoś się zebrac i na zakupy jechać bo w lodówce przeciąg aż wieje....
twojemu "buraczkowi" pewnie już przeszło i wieczorem będzie dla Ciebie milutki;-)musi przemysleć co gin powiedział, ich tok myślowy nie jest niestety tak szybki i płynny jak nasz, kobiecy:-)fajnie z tym narożnikiem macie, my mamy tapczan z ikea który ma 2 lata dopiero i jak śpimy zjeżdżamy oboje do środka no i wojna który się tak pcha
ja zawsze mówię że się przytulam a M twierdzi że ja się "ryje"

hihihi-miesiek tez mowi zawsze ze sie "ryje"