Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
napewno chodzi im o to ,ze 37 to juz bezpieczny czas dla malenstwa ..juz mozna smialo rodzic jak by sie cos dzialo![]()
no z tym szybkim pyknieciem to niema tak dobrze ;-)dokładnie,tak jak Vanilka pisze. Jesli coś się będzie działo, ciśneinie będzie fikało, mogą Ci wywołać poród wczesniej.
I też liczę na te drugą ciążę, szybko sobie pyknę drugą dzidzię i mam nadzieję, że nadciśnienia nie będzie :-)
To przez tą durną pogodę!Najchętniej to bym się położyła i wszystko przespała...

tez wlasnie mnie dziwi ,ze umilklo bo chyba powinno byc odwrotnie ..teraz prawie kazda z nas ma mega brzuch i ciezko z nim tak biegac cale dnie wiec powinnysmy wiecej czasu spedzac odpoczywajac i przy tym czesciej miec czas na kompa ,a tu odwrotniedzieki madzikdzisiejszej wizyty sie az tak nie boje jak jutrzejszej
masz racje nasze forum od soboty jakos umilklo,hej lipcowki co sie z wami dzieje?!
Moze tylko niektoryn z nas juz tak ciezko i wiecej odpoczywa 

ze byc przyczyna ;-);-)

jak bys miala termin to moze bycmy jakos podobnie rodzily 
tez wlasnie mnie dziwi ,ze umilklo bo chyba powinno byc odwrotnie ..teraz prawie kazda z nas ma mega brzuch i ciezko z nim tak biegac cale dnie wiec powinnysmy wiecej czasu spedzac odpoczywajac i przy tym czesciej miec czas na kompa ,a tu odwrotnieMoze tylko niektoryn z nas juz tak ciezko i wiecej odpoczywa
a moze hormony niektorym tak szaleja ,ze nie maja ochoty na nic
no juz nie mam pojecia co jeszcze moze byc przyczyna ;-);-)
!
do tego jeszcze egzaminy.. już szlag mnie trafia z tym wszystkim, bo z chęcią bym sobie z Wami co najmniej pól dnia posiedziała
a tu nie ma jak