reklama

Lipiec 2010

ewa tak to jest z tymi remontami, nigdy cenowo i terminowo nie wychodzą tak, jak się wcześniej myślało:baffled: co prawda muszę przyznać, że nasi fachowcy od łazienki, na moje pytanie, ile im to zajmie powiedzieli tydzień i tak właśnie było.. ale co z tego, skoro jeszcze praktycznie całe mieszkanie pozostało do wykończenia..:dry:

reklama
U nas miała być tylko łazienka i szybko zrobiona ale remont też się rozprzestrzenił w łazience już nie będzie pralki no to trzeba piwnicę wyremontować by tam pralnie zrobić i kolejny tydzień i bałagan już w caaałym domu. A tak szczerze to z mojej winy też się przedłuża bo chciałam jak najtaniej i wszystkiego za mało policzyłam. Sprawdzają się przysłowia - "skąpy 2 razy traci" albo lepiej "biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje".

Pocieszam strapione. Tak wyglada obecnie moja kuchnia z jadalnia. Nie zapowiada sie, ze skonczy sie przed porodem.:wściekła/y:

Załączniki

• P6015692.jpg
    P6015692.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 51
  • P6015691.jpg
    P6015691.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 50
Łóżeczko i materac jest!!
Nie mogłam się powstrzymać i złożyłam je :tak:, nie było to trudne a starałam się zbytnio nie męczyć, byłam tak podekscytowana, że nagle sił mi przybyło :tak:
Jutro rano M wróci z pracy i będzie miał w pokoju niespodziankę :tak:

Wróciłam, nieco zajechana ale jeszcze na chodzie;]

M śpi po rannej robocie więc mam swobodne dojście do kompa. Byłam w aptece by spytać o to czy mogą mi zamówić wkładki Medela, baba szczerze nie wiedziała co to a do Lubina specjalnie teraz jechać nie mogę, ale powiedziała że zapyta w hurtowni, kupiłam sobie też 6 par majtek jednorazowych, choć czy to nie za mało?

Z siostrą nawet nie miałam kiedy porozmawiać bo minęłam się z nią dosłownie w drzwiach, od rana ma kipisz w sklepie z towarem i cały czas siedzi jakiś przedstawiciel, a przy obcych nie mam zamiaru z nią rozmawiać.

tiffi1 tak mam zamiar zrobić, postawić jej odpowiednią datę i niema że boli... mną sie nikt nie interesuje, tak więc i ja nie będę myśleć o innych (nie myślcie sobie ze taka zołza ze mnie ale jestem zdesperowana:-D)

Cześć

Od samego rana biegam po Warszawie. Byłam w pracy, zaniosłam L4, wyściskałam się z koleżankami i wróciłam do domu.
Dziewczyny w pracy chyba myślały, że jak poszłam na L4 to się zapuszczę, będę gruba i brzydka. Spodziewały się chyba 100 kg baby z brzuchem. ZONK. Stwierdziły, że ich zaskoczyłam, bo one w ciąży strasznie się zapuściły, a ja dobrze wyglądam, a nawet schudłam i tylko widać mi brzuch.

Dziewczyną życzę udanych wizyt.

Perła chyba bym porozmawiała na Twoim miejscu z M i zapytała się, poco przyjechali, skoro nie chcą Ci pomóc i zostać z Krisem. A tak poza tym to wszystkie jesteśmy z Tobą. Ucałuj Laurkę od ciotek.

Cynamonka masz nowoczesną kuchnię :-D nikt takiej nie ma :-D

Louise może została w szpitalu na obserwacji jak założyli jej krążek? nie wiem nie znam się. To tylko moje domysły.

Idę gotować zupę pomidorową, a potem przyjeżdżają moi rodzice na dzień dziecka :-D przywieźć prezenty całej 3 :)

Dziewczyny Waszym dzieciom narodzonym i nie narodzonym z okazji dnia dziecka życzę wszystkiego najlepszego, przede wszystkim spełnienia marzeń .

ja juz po pierwszej wizycie,jutro kolejna,mam nadziej ze tez tak pomyslnie minie.
Vanilka ja tez wlasnie sie zastanawialam co sie z tymi lipcowkami dzieje im wieksze brzuchy tym mniej ich na forum,jakiegos zastrzyku energii teraz dostaly czy co,ja tam sily nie mam ani nawet chceci,wole wywalic doopsko na sofe i odpoczywac poki jeszcze idzie.Tez tak mysle ze wczorajsza wyprawa do sklepu tak mnie zalatwila.
louise a co u ciebie?

ja juz po pierwszej wizycie,jutro kolejna,mam nadziej ze tez tak pomyslnie minie.
Vanilka ja tez wlasnie sie zastanawialam co sie z tymi lipcowkami dzieje im wieksze brzuchy tym mniej ich na forum,jakiegos zastrzyku energii teraz dostaly czy co,ja tam sily nie mam ani nawet chceci,wole wywalic doopsko na sofe i odpoczywac poki jeszcze idzie.Tez tak mysle ze wczorajsza wyprawa do sklepu tak mnie zalatwila.
louise a co u ciebie?
:-DJA robie co musze i styka!!Napewno nie przesilam sie bo nie chce sobie wywolac wczesniejszego naturalnego porodu :no:
Podziwiam Was laski ktore remonty maja na glowie i biegaja ogladac plytki ,meble itd...
ja w ciazy nie jestem wcale zdecydowana wszystko mi jedno i napewno bym dobrych decyzji nie podjela :no:No i podziwiam Was za te cale dnie na nogach :szok:
ja przy Was to len jestem :-)ale nie przeszkadza mi to ;-)

Cynamonka no ta Twoja kuchnia to mnie powaliła!Tak pięknej to naprawdę dawno nie widziałam:-D

Co do ciszy na forum to ja np mniej pisze bo poprostu jakoś brak mi weny,natchnienia,ochoty...Czytam na bierząco ale żeby coś od siebie...coś słabo idzie ale zaczęłam się już starać :tak: Także rozumiem mamy z tym samym problemem.Może to rzeczywiście te hormony:-p

A co do cesarek to ja za tydzień będę miała ustalany termin.Zapewne będzie to trzeci gdzieś tydzień czerwca:tak:

reklama
:-DJA robie co musze i styka!!Napewno nie przesilam sie bo nie chce sobie wywolac wczesniejszego naturalnego porodu :no:
Podziwiam Was laski ktore remonty maja na glowie i biegaja ogladac plytki ,meble itd...
ja w ciazy nie jestem wcale zdecydowana wszystko mi jedno i napewno bym dobrych decyzji nie podjela :no:No i podziwiam Was za te cale dnie na nogach :szok:
ja przy Was to len jestem :-)ale nie przeszkadza mi to ;-)

:laugh2::laugh2:jejku jakbym siebie czytala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry