reklama

Lipiec 2010

reklama
Dziewczynki ja tylko na momencik bo ciągle coś mnie goni:-( Wizyta moja oki tzn. malutka co najważniejsze świetnie a szyja znośnie:-p Mam tez wieści od louise już z krążkiem, mówi biedna że bardzo bolało i aż dostała skurczybyków z tego:shocked2: Teraz ma leżeć ale jak tylko poczuje sie lepiej wróci no nas.

biedna louise, niech szybko wraca do zdrówka i do nas:tak:

olyv nie ma chyba złotego środka, ja mam teraz 2 egzaminy, i zero ochoty na jakąkolwiek naukę:no:

kurna, czy ja cały czas muszę mieć jakieś stresy? M dzwonił do kafelkarzy, kiedy przyjdą położyć kafle w kuchni, bo nie możemy przez to kłaść paneli w salonie (mamy kuchnię łączoną), a oni na to, że przyszły poniedziałek może wtorek:wściekła/y: ja chyba muszę wziąć coś na uspokojenie, bo nie wytrzymam nerwowo...

Ewcik tylko spomój może Cię uratować, no i może troszkę tiramisu:-) a tak poważnie to ja podczas mojego remontu, który trwał pół roku i w tymże syfie, pyle oraz gruzie cały czas mieszkaliśmy, miałam już symptomy choroby umysłowej:-)

dziewczyny ja wam wspolczuje tych remontow,biegania po sklepach,kurzu,brudu z drugiej strony podziwiam ze jeszcze na to wszystko sily macie,na prawde chyle czola:tak:
louise biedactwo ty nasze,wracaj do sil i do nas:tak:

louise wypoczywaj i wracaj zdrowa do nas :tak:

ja chwilę Was podczytałam i idę się wykąpać bo czekam na KSD, kurcze szkoda, że to ostatni odcinek...

Miłego wieczoru lipcóweczki :tak:

Ewcik w ciązy nie byłam i nie wyobrażam sobie tego teraz-miniremoncik pokoiku już mnie doprowadził do nerwacji:-D a podczas mojego remontu zaczynałam nową pracę i byłam w trakcie szkolenia i broniłam pracę dyplomową- taki hardcorek w moim wydaniu:-D

reklama
to też miałaś urwanie głowy:-D tak sobie myślę, że narzekałam na przyjazd teściów, wieć skoro teraz nie damy rady położyć paneli, to chyba oni nie będą mogli u nas nocować..:zawstydzona/y:

ja już się pożegnam, zaraz KSD leci, to sobie obejrzę i spać:-) kolorowych senków dziewczynki, dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry