reklama

Lipiec 2010

reklama
no przesada-zadalam tylko pytanie o joge a tu caly moralitet i zacietrzewienia i wyklady. nie wiedzialam ze jestem taka grzesznica... a ze mna pol swiata, ktore interesuje sie joga i cwiczy.

mammi gratuluje zalatwienia calkowitego sprawy domku.to pewnie kamien z serca...:-):-):-)
zmykam dziewczeta bo ukochany wrocil i pewnie zaraz mnie podsiadzie przy kompie wiec sie juz na wszelki wypadek zegnam.jak mnie jeszcze wpusci to zajrze pozniej jeszcze do was :tak::tak::tak: milego wieczorka

jedyneczka, luoise dzięki ,jakoś się udały,a nie robiłam 150:szok: tylko 45 mi wyszło

mammi super ze będziecie mieli domek,fajnie ze załatwiłaś:-)

louise hahaha,o nic nie mozesz zapytać:no:dlatego jak mam juz tą kolędę jutro wpuszczać to mam dość...tak lubię księży:wściekła/y:

joge miałam na uczelni i to naprawde super sprawa,była z nimi jedna ciężarna i takie świetne ćwiczenia jej dawał do zrobienie że super sie po nich czuła

Ja tam nawet lubię robic pierogi tzn.lepić,ale w towarzystwie.Nie cierpię tylko ciasta zagniatać.:baffled:

louise to o napisania.

Kurcze znowu jak sie pojawiłam to pusto się zrobiło...

reklama
Ojej, a ja właśnie trafiłam na to forum między innymi w poszukiwaniu kompanów do ćwiczeń...
Chce sie zapisać na Jogę lub Pilates w ciąży albo slyszalam o ćwiczeniach "Aktywne 9 miesięcy" czy jakoś tak. Sama sie jakoś nie mogę zmobilizować, a BOCZKI rosną...:-(

Co do wychowywania dzieci przez obywateli "wyspowych" to faktycznie macie racje, jak tam byłam kilka razy widziałam mamę w kozakach i dziecko z golymi stopkami...:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry