reklama

Lipiec 2010

Dziekuje za powitanie :)

Co do zwolnien w UK to moze byc tez tak ze po prostu latwiej je dostac jesli sie jest "rodowitym obywatelem" moze?

Perla - Bemowo ta część przy Carefour to chyba Nowe Bemowo

Ostatnia edycja:
reklama
o! to bardzo blisko mnie
a jesli chodzi o traktowanie w UK to jakby ktos potraktowal "niebrytyjczyka" inaczej to poszedlby siedziec... oni sa bardzo wyczuleni na dyskryminacje pod jakakolwiek postacia...
tak jak pisze Vanilka oni poprostu nie traktuja ciazy jako chorabe, tylko cos normalnego, a oni poprostu tacy sa, dzieci tez traktuja bez cackania tzw. "zimny wychow" dzieci rozgogolone, poubierane byle jak, cycem raczej kobiety nie karmia, a jak juz sie zdarzy to w wieku 6 miesiecy koniec jedzenia w nocy, bo mama musi spac itd.

Dziewczynki widziałyscie kto sie pojawił?Nasza wczasowiczka Rusałka
oj jak ja bym chciała tez tam byc,ale moge sobie zawsze pomarzyc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny witam się po długiej nieobecności, zasięg na neta mam strasznie słaby i czytanie czegokolwiek w necie to masakra, tym bardziej, że produkujecie w zawrotnym tempie.

Widziałam, że powstał dział zamknięty, co zrobić, żeby tam się dostać?

Normalnego neta będę miała dopiero w sobotę:-(

Agata

ania_pestka, patipaula oby jak najszybciej zdrowiały dzieciaczki.

louise to ty się ciesz szczuplizno, nie będziesz musiała dużo zrzucać potem:tak: ja obecnie 55kg. Przed zajściem 53 i byłam w trakcie odchudzania bo przy mojej kości przy tej wadze już miałam "boczki" za które M mnie tarmosił:wściekła/y:

Ja tam powtarzam że kochanego ciała ....... itd:tak:A jak chciał żebym rzuciła palenie i mówiłam że utyje to powtarzał "to nic, będę cię kochał takim pingpongiem", ale to było dawno temu, w fazie zauroczenia:-)

reklama
o! to bardzo blisko mnie
a jesli chodzi o traktowanie w UK to jakby ktos potraktowal "niebrytyjczyka" inaczej to poszedlby siedziec... oni sa bardzo wyczuleni na dyskryminacje pod jakakolwiek postacia...
tak jak pisze Vanilka oni poprostu nie traktuja ciazy jako chorabe, tylko cos normalnego, a oni poprostu tacy sa, dzieci tez traktuja bez cackania tzw. "zimny wychow" dzieci rozgogolone, poubierane byle jak, cycem raczej kobiety nie karmia, a jak juz sie zdarzy to w wieku 6 miesiecy koniec jedzenia w nocy, bo mama musi spac itd.

Dokladnie :happy2:
Oni maja przekichane bo nie moge ojcokrajowca dyskryminowac :happy2:
Lepiej czasem nawet ich traktuja bo bardzo sie boja :tak:
Co do dzieciakow to chodza nawet jak snieg pada w jakis bluzach ,bez czapek ,rekawiczek ....w kaloszach :-D wogle ludzie tam chyba sa jacys goracy ..jesienia czy zima mozna spotkac kogos w japonkach i nikt sie nie smieje z tego :happy2:
jak dobrze wiem to wczesniej nawet sie mowi czy bede karmic cycem czy nie ...
dla mnie to wszystko dziwne ale oni tak sa wychowani .
Kiedys dalam sprobowac angolowi znajomemu ogorkowej to zrobil wielkie oczy :szok:ie kwasne dla niego bylo :happy2:Albo moj m dawal nasze piwo jednemu znajomemu bo byl u nas na godzinke czy dwie i m chcial z nim po jednym walnac bo tam po piwie mozna autem jechac ...a ten angol nieee ,ze on w domu wypije bo nasze piwa sa baaardzo mocne i sie bal ,ze go walnie po jednym :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry