reklama

Lipiec 2010

reklama
Angelie ja nie wiem jak mozna nie pokazac wynikow ...ja to musialam sie swojej poloznej malpy dopytywac czy wogle mam dobre wyniki !!!
i co prosilas o tego tlumacza do wizyty czy chodzisz z kuzynka ??czy kolezanka ? nie pamietam dokladnie kto to byl ;-)

Angelie ja nie wiem jak mozna nie pokazac wynikow ...ja to musialam sie swojej poloznej malpy dopytywac czy wogle mam dobre wyniki !!!
i co prosilas o tego tlumacza do wizyty czy chodzisz z kuzynka ??czy kolezanka ? nie pamietam dokladnie kto to byl ;-)

No ja też się dopytuje o wyniki bo inaczej się nic nie dowiem.
Co do tłumacza to się nie doprosiłam - mała przychodnia i nie mają tłumacza.Dlatego każda wizyta u ;ekarza to dla mnie dodatkowy stres.Chodzę sama, bo zawsze mam wizyty jak szwagierka jest w pracy - a ona też nie będzie się zwalniać.Jakoś się dogaduje.Ale jak mnie coś niepokoi to w domu soie wszystko tłumaczę i latam z kartką :-D:-D:-D
Śmieją się ale raczej tak życzliwie

Dziewczyny przepraszam ze tylko tak o sobie napiszę(jak pózniej nadrobie co od wczoraj napisałyscie -to poodpisuje)
Ja od wczoraj zabiegana -wczoraj zebranie w szkole a później moja corcia się rozchorowała od 19 zaczeła cały czas zwracać az do 5 nad ranem, a dzisiaj cały dzień goraczkuje o 16 miała 38,4 i mówi ze ja rączki bolą. Wieczorem jadę z nią na pogotowie. Dzis tez byłam w pracy zakupy zrobić i zawieśc im poprawione zwolnienie lekarskie-bo pani doktor sie pomyliła w dniach i nie napisała nazwy zakładu pracy.
Pewnie wieczorkiem jak mi się uda do was zajże albo juz jutro.

Witam nowe Lipcóweczki!
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że macie w ciągu dnia czas na pisanie. Ja niestety cały czas aktywnie pracuje, ale wieczorami nadrabiam, nadrabiam.
Angelie - z tymi lekarzami w UK to normalnie jakaś masakra, jak kobiecie mogą nie dać zwolnienia, chociaż na kilka dni?

No ja też się dopytuje o wyniki bo inaczej się nic nie dowiem.
Co do tłumacza to się nie doprosiłam - mała przychodnia i nie mają tłumacza.Dlatego każda wizyta u ;ekarza to dla mnie dodatkowy stres.Chodzę sama, bo zawsze mam wizyty jak szwagierka jest w pracy - a ona też nie będzie się zwalniać.Jakoś się dogaduje.Ale jak mnie coś niepokoi to w domu soie wszystko tłumaczę i latam z kartką :-D:-D:-D
Śmieją się ale raczej tak życzliwie
Ja mialam tylko jedna wizyte z tlumaczka bo oczywiscie polozna twierdzi ,ze dogaduje sie i nie potrzeba .Z kazdej wizyty wychodze taka nie do konca doinformowana :baffled:
Ale dzisiaj m dzwonila do przychodni i powiedzial ,ze chce tlumacza na wizyte i powiedzieli ,ze ok bedzie :happy2:Polozna sie zdziwi i bedzie zla bo ona jakos nie lubi z tlumaczem :-Dale nie obchodzi mnie to :happy2::happy2:

Aaaaaa normalnie wkurza mnie ta UK.Porąbany kraj.
Narazie dziewczyny uciakam bo mój M już czeka na komputer bo ostatnio nie daje mu do niego dojść :-D
Odeazwę się za jakieś 2 h

reklama
angelie wspolczuje ci z tym zwolnieniem. dziwni tam w tym uk ci lekarze. choc jak chodzilam do przychodni to moja lekarka prawie jak w uk-badan nie widzialam-tylko ze wszystko ok, zwolnienia dac nie chciala
ania pestka wspolczuje biedactwo chorego dziecka-to jest najsmutniesze jak te kruszynki cierpia-az sie serce kraje
mysza z tym hiltonem to faktycznie pojechali. a ceny w warszawie sa z tego co wiem dosc wysokie i na pewno nie na zarobki troche ponad tysiac zlotych. szczawik dalej mozna wiosna na lakach zbierac-ja tak robie jak jezdzimy na wycieczki wiosenne. polecam:-):tak::tak:
ewik, curly czesc dziewczęta :-)
jedyneczka z ta waga to mnie nie dobijaj nawet. wczoraj jak gin mnie zwazyl wyszlo 51 kg a na buzi chuda jak szczur i reszta tez. za to siora jak mnie zobaczyla to powiedziala" boze kobieto co ty wyhodowalas na tym brzuchu w tak krotkim czasie!!!" :-D:-D:-D
no i powiedziala ze jej to na dziewczynke wyglada co tez sie pokrywa z tym chinskim kalendarzem ( w ktory nie bardzo wierze).ale ja dalej czuje ze to chlopak bedzie choc w zasadzie wszystko jedno co bedzie- obie wiadomosci mnie uciesza :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry