reklama

Lipiec 2010

Ale wy tam macie przerabane z tymi zwolnieniami, u nas tylko powiesz i ci da na miesiac. Chociaz ja lekarza teraz zmieniam to zobaczymy czy mi przedluzy, no ale co ma nie przedluzyc:-D:-D:-D
Witam nowe lipcowki. To sie nam grono powieksza:-)
Kama na ktora godzine masz wizyte za tydzien bo idziemy tego samego dnia, tyle ze ja na 19,20 mam.

reklama
Ale wy tam macie przerabane z tymi zwolnieniami, u nas tylko powiesz i ci da na miesiac. Chociaz ja lekarza teraz zmieniam to zobaczymy czy mi przedluzy, no ale co ma nie przedluzyc:-D:-D:-D
Witam nowe lipcowki. To sie nam grono powieksza:-)
Kama na ktora godzine masz wizyte za tydzien bo idziemy tego samego dnia, tyle ze ja na 19,20 mam.

No niestety, nie mam pojęcia co by się tu musiało dziać żeby dostać zwolnienie.Chyba czeka mnie praca do samego rozwiązania :szok:

Witam ponownie
Ja już po badanich - jeśli to co mi zrobiłam można tak nazwać :baffled:
Generalnie wszytsko jest oki.Serduszko malucha bije jak dzwon.No ale zwolnienie nie dostalam:wściekła/y: Kombinowałam z przeziębieniem ale pani doktor stwierdziła,że na płucach nic nie mam.Mówiłam o tym bólu oleców to powiedziała,że mam pogadać z szefem,że powinien mi zmienić pracę na siedzącą - tylko,ze to nie realne.Ale mam się oszczędzać.Myślałam,że chociaż da parę dni zwolnienia co bym odpoczeła ale nic :szok::szok: Kurde w tej UK to lipa w polsce już dawno bym dostała zwolnienie.:sorry2:Acha no i wychodzi,że mam 17 tydzień a nie 16-ty ale to się w 100% wyjaśni na USG za 2 tyg

Gratuluje zdrowej dzidzi a ze zwolnieniem to fakt w pl wystarczy ze powiesz ze bys chciala i masz.

ashika uha,ha gruszkowy dzień, dobre:-D
angelie dobrze że z dzidzią wszytko ok ale z tym zwolnieniem to lipa:-(to u nas w pl jednak nie jest tak źle - jeśli o to akurat chodzi.
A mnie żołądek po tym hamburgerze boli, tak to jest jak się g.....o zjada:wściekła/y:

Witam ponownie
Ja już po badanich - jeśli to co mi zrobiłam można tak nazwać :baffled:
Generalnie wszytsko jest oki.Serduszko malucha bije jak dzwon.No ale zwolnienie nie dostalam:wściekła/y: Kombinowałam z przeziębieniem ale pani doktor stwierdziła,że na płucach nic nie mam.Mówiłam o tym bólu oleców to powiedziała,że mam pogadać z szefem,że powinien mi zmienić pracę na siedzącą - tylko,ze to nie realne.Ale mam się oszczędzać.Myślałam,że chociaż da parę dni zwolnienia co bym odpoczeła ale nic :szok::szok: Kurde w tej UK to lipa w polsce już dawno bym dostała zwolnienie.:sorry2:Acha no i wychodzi,że mam 17 tydzień a nie 16-ty ale to się w 100% wyjaśni na USG za 2 tyg
Wspolczuje Ci ...bo bedziesz coraz wieksza i wiadomo coraz ciezej ..dlaczego te debilne lekarze ta nie chca wystawiac zwolnien :wściekła/y::wściekła/y:
bylas u polzonej na wizycie teraz?
Super,ze dzidziulek ok :happy:

emih oj racje mialas z tymi ciuszkami ...no i drozyzna straszna !!!

WITAM NOWA MAMUSIE :)

ashika uha,ha gruszkowy dzień, dobre:-D
angelie dobrze że z dzidzią wszytko ok ale z tym zwolnieniem to lipa:-(to u nas w pl jednak nie jest tak źle - jeśli o to akurat chodzi.
A mnie żołądek po tym hamburgerze boli, tak to jest jak się g.....o zjada:wściekła/y:

No ja tam zdecydowanie wolałabym przejść ciąże w PL.Tutaj to nie ma żadnych konkretnych badań.Dziś miałam tylko ciśnienie i osłuchała serduszka dziecka - co to za badanie:baffled: Nawet mnie nie zważyła :no:

Nie uwieżycie ale ja dziś byłam w tesco i odrazu wrzuciłam gruszki bo mnie tak jakoś naszło jak je zobaczyłam :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry