reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam Wszystkie LIPCÓWECZKI 2010 :-)

Od 2 dni staram się przebrnąć przez wszsytkie Wasze wiadomości, a trochę tego naprawdę naskrobałyście! Przyznam się ze skruchą, że część musiałam opuścić bo chyba do samego konca ciąży by mi sie nie udało z Wami przywitać...

Jeżeli Dzidzia się nie pośpieszy za bardzo to planowo 2 Lipca przyjdzie na Świat :)

Pozdrawiam,
Curly

P.S.
Grupa Lipcówek z Bemowa rośnie :-)

Curly, Ewci- serdecnzie witamy i zapraszamy :tak:

Vanilka, widzisz... mówiłam, zę jak płeć poznasz to i na zakupy ciuszków łaskawiej spojrzysz, ale tu faktycznie... drożyzna... :szok:

Kama- przykro mi z powodu kłótni z M. Ja przez ostatnie lata się nie kłóciłam, a teraz zaczęłam i też mnie to straaaaasznie dołuję, ale może w ciąży patrzymy na swiat przez inny pryzmat? Może to się zmieni? Może kiedyś będziemy się śmiać jeszcze jakie problemy z błahych spraw robiłyśmy?... :zawstydzona/y:

Mysza, to ja twoją zachciankę przejęłam, bo frytki wciągnęłam, ale te mrożone wiśnie tak jakoś zaczęły mi chodzić po głowie jedyneczka... :cool2:

Witam ponownie
Ja już po badanich - jeśli to co mi zrobiłam można tak nazwać :baffled:
Generalnie wszytsko jest oki.Serduszko malucha bije jak dzwon.No ale zwolnienie nie dostalam:wściekła/y: Kombinowałam z przeziębieniem ale pani doktor stwierdziła,że na płucach nic nie mam.Mówiłam o tym bólu oleców to powiedziała,że mam pogadać z szefem,że powinien mi zmienić pracę na siedzącą - tylko,ze to nie realne.Ale mam się oszczędzać.Myślałam,że chociaż da parę dni zwolnienia co bym odpoczeła ale nic :szok::szok: Kurde w tej UK to lipa w polsce już dawno bym dostała zwolnienie.:sorry2:Acha no i wychodzi,że mam 17 tydzień a nie 16-ty ale to się w 100% wyjaśni na USG za 2 tyg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry