reklama

Lipiec 2010

ja tez jakos od kiedy jestem na tym forum i na l 4 to jakos sie z niczym wyrobic nie moge , dopiero sie wziełam za robienie obiadu dobrze ze dzis szybkie danie czyli zupa cebulowa z grzankami serowymi

reklama
witam sie i ja!! naszczescie juz po pracy:-p
jejku jak ja wam zazdroszcze takiego slodkiego lenistwa,ja tu ciagle zabiegana i to chyba jest powodem mojego bolacego krzyza i brzucha:tak:ale byle do 20. i z gabinetu nie wyjde poki L4 nie dostane.

Vanilko to nic tylko gratulowac-chociaz przyznam obsawialam dziewuszke!!!
a lekarz-niezly gosc:szok:

kurcze piszecie o tej ogorkowej,ogorkach i mnie tez naszlo ale pocieszylam sie kiszona kapusta-taka prosto z woreczka,pycha;-)

ogolnie to mam jakis kryzys dzisiaj po pracy zamklam sie w lazience i sobie plakalm ze rady sobie nie daje i wogole poklucilam sie z M i wszystko jest takie bleee:-(

zaraz ide odebrac coreczke znajomych z przedszkola moze mala naladuje mnie pozytywna energia,oby...

tiffi1 - no to Cię świetnie rozumiem, bo mój zarząd też się w Krakowie panosi :-D
jedyneczka - mój M ma na umowie jakieś 1200 zł , zarabia dużo więcej, ale fajnie mu emeryturę wyliczą :baffled:
A ja tak tęsknie za szczawiem, pamiętam jak się na łąkach zbierało :-)
Ja zaraz odgrzewam obiad. Próbowałam sprzątać, ale narobiłam jeszcze większego bałaganu, bo się wzięłam za wyciąganie z szafek.

Bylam u tlumacza przysieglego bo musze ten moj wypis od gina o tym lozysku przetlumaczyc co by mieli w uk wszystko jasno ...za kilka linijek 50 zl :szok::szok:
ale po drodze poszlam z synkiem na frytki ,a ja wciagnelam bulke jarska :-p

kama no obstawialas :happy2:
A co Cie tak doluje ?

reklama
kama hormony buzuja dlateog placzliwa jestes .

Mysza hehe frytasow Ci sie chce :-p

Wogle zaszlam do sklepu dzieciecego i lukalam na ciuszki dla chlopcow :-p
Jak juz znam ta plec to i nawet mi sie zachcialo wchodzic na dzial dzieciecy :-Dczego w uk unikalam ...
Ale nic nie kupilam bo nie chce przeplacac :baffled:ceny gigantyczne :baffled:w uk taniej znacznie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry