• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Rozmawiała z teściową o tym,że nie chcemy mieć już więcej dzieci, a ona wyskoczyła,że już o tym myślała i żebym się podwiązała teraz przy cc:szok::baffled:, a ja jej na to,że może Krzyśka(mojego M) na kastrację zapiszę w takim razie,bo ja za sterylizacje dziękuję.Wolę jednak pigułki;-)Czerwona się zrobiła i słowem się więcej na tem temat nie odezwała.

Mammi, jesteś moją idolką za ten tekst :-)

reklama
Wiecie co to jakas norma chyba ze nasi faceci z naszymi mamami sie dogaduja a my z tesiowymi to niebardzo:nerd: Moj to siedzi u mojej jak tylko ma wolne:-D:-D
a ta bomba nieporzadku tez u mnie byla i syf jest:-D:-D To juz wiem kto tak mi nabalaganil:-D atabe za ta bombe musisz i u mnie posprzatac:-p

Wiecie co to jakas norma chyba ze nasi faceci z naszymi mamami sie dogaduja a my z tesiowymi to niebardzo:nerd: Moj to siedzi u mojej jak tylko ma wolne:-D:-D
a ta bomba nieporzadku tez u mnie byla i syf jest:-D:-D To juz wiem kto tak mi nabalaganil:-D atabe za ta bombe musisz i u mnie posprzatac:-p

nie ma sprawy;-) ja czekam aż moja "marysia" przyjdzie i posprząta u mnie, jak skończy to przyśle ją do ciebie:-)

mammi ale jej pojechalas :happy2::happy2:Podwiazac sie jak mozna wogle cos takiego powiedziec ...!

Moja tesciowa we wloszech urzeduje i baaaaaardzo sie ciesze :happy2:
Mamo ani razu do niej nie powiedzialam ;-)
Ja mam jedna mame to jest moje zdanie .

ide zaliczyc wanne bo nigdy nie odejde od tego lapka ...

dziewczyny przez przypadek wcisnełam na sierpnióweczki i tam maja kalendarz chinski płci zrobiłam sobie tak dla jaj i mnie wszystko sie zgadza przy chłopakach a teraz wychodzi dziewcze, robiłyscie tez?

mammi ale tesciowa,no nie, podwiązać,masakra jakaś:szok:

ale robicie mi smaka tą ogórkową:-) a to moja jedna z ulubionych zup, w niedzielę jadę do mamy to ogórasy będą:-)

a tym czasem idę kroić cebulę bleee,ale mam sposób na krojenie bez łez....zakładam okularki do pływania:-D i mogę kroić nawet i godzine,a mąż jak to widzi to godzine ma zlewki ze mne:cool2:no co, niech sam kroi jak taki mądry:-)

mammi to ja przez te wyskoki tak jak u Twojej tesciowej ,teraz jestem w lipcówczkach własnie
Atabe z ta bombą to dobre i u mnie tez po niej pozostałosci widac jak Marysia juz u Was posprząta to zapraszam do mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry