• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

mammi ale tesciowa,no nie, podwiązać,masakra jakaś:szok:

ale robicie mi smaka tą ogórkową:-) a to moja jedna z ulubionych zup, w niedzielę jadę do mamy to ogórasy będą:-)

a tym czasem idę kroić cebulę bleee,ale mam sposób na krojenie bez łez....zakładam okularki do pływania:-D i mogę kroić nawet i godzine,a mąż jak to widzi to godzine ma zlewki ze mne:cool2:no co, niech sam kroi jak taki mądry:-)

popłakałam się ze śmiechu jak sobie wyobraziłam jak kroisz tą cebule:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
mammi ale tesciowa,no nie, podwiązać,masakra jakaś:szok:

ale robicie mi smaka tą ogórkową:-) a to moja jedna z ulubionych zup, w niedzielę jadę do mamy to ogórasy będą:-)

a tym czasem idę kroić cebulę bleee,ale mam sposób na krojenie bez łez....zakładam okularki do pływania:-D i mogę kroić nawet i godzine,a mąż jak to widzi to godzine ma zlewki ze mne:cool2:no co, niech sam kroi jak taki mądry:-)
Skarbie sorki ale ja tez mam zlewke jak sob ie Ciebie w tych okularkach wyobraze,a na krojenie pomaga zapałka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry