Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tiffi - może to jakis pomysł z tym tamponem, chociaż mi lekarz o czymś takim nie wspominał:-).
vanilka - nie chce mi się wierzyć, ze tacy lekarze jak ten Twójwczorajszy istnieją, jak mozna spytać w jakim mieście on przyjmuje;-). Ja chyba nie wytrzymałabym, tj. mammi. Ja rozumiem, że młode dziewczyny są z reguły zadbane, ale co np. z taka 60 - cio letnia kobieta, bo i takie pacjentki sie zdarzają:-).
Wy juz o obiadkach myslicie, a ja dopiero koło 16.00 będę w domciu, ale mam kotlety z wczoraj na szczęście:-).
![]()
O proszę to tak samo jak jawitam przyszłe mamuśki!!
czy mogę dołaczyc o waszego grona??
Moja ostatnia @ 26.09!! Dziś potwierdzona ciąża USG - widziałam moją małą fasolinkę (chociaz nie przypominała nawet fasolki) ale najważniejsze że tam jest!!
Termin przewidywany porodu na 3 lipca 2010!! ale wiecie jak to jest z terminami!
Serdecznie się z Wami witam i mam nadzieję, ze bedzie nas tutaj wiecej i będziemy mogły się wspólnie wspierać i sobie pomagać oraz dodawac otuchy!!
To moja pierwsza ciąża, jak na razie nie znam sie na tym dziwnym zjawisku, ale mam nadzieje, że się poznam!!
Dotychczasowe objawy jak na począteg 5 tygodnia to: wielka senność i pobolewanie piersi!! i to chyba tyle!!
Z tymi pensjami to makabra, weź tu wyżyj za to.I jak tu być rodziną wielodzietną przy takiej pomocy państwa, eh. Najgorsze te umowy oszukańcze na najniższą krajową, ja taką mam i teraz jestem u d..... Ale szefa pozatym miałam ok. i tak mi się nie chciało innej pracy szukać to teraz mam.
A macierzyńskie też chyba będziesz miała płacone.

sprawdzę z Emi.