• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

A wziernikowania prócz cytologii również jakoś nie pamiętam... :baffled: Może Pani gon lubie ten "sport" ;-)

Louise, nie mam takiej książki, ale szczerze polecam jakiekolwiek zapiski, bo bardzo miło się do tego wraca. Ja jakieś 17 lat pamiętniki piszę i powiem wam że okazuje się iż wiele wspomnień z głowy ucieka, a tak.. jest do czego wracać. A do czego wracać, jesli nie do takich właśnie wspomnień? :tak:

zazdroszcze ci tych pamietnikow tez pisalam kiedys ale moj chlopak nie dosc ze przeczytal wszystko i zrobil awanture to potem wyrzucil :-( od tamtej pory nie pisze a czasami mi brakuje tego

reklama
a skad ty wies ze ja na sofie w pizamce jescze?? oj bo sie zaczne powaznei obawiac :-)
ale zgodnie z rada sie ogarne :tak: trzeba ruszyc tylek i isc z synkeim do fryzjera :-)
hihihi-bo ja wróżka agata jestem :-):-):-) a powaznie chodzilo mi o ogolne ogarniecie, oczywiscie typu panowie z gazowni. co mi przypomina ze zamowilam koledze na allegro pada wiec moze choc pan z poczty bedzie przystojniejszy (tez dzis powienien przyjsc ):-D

ja mam kilka zeszytów pamietników z czasów LO, wspomnienia bezcenne;-)
ale teraz jakoś nie mam chęci na pisanie...
no śniadanko zjedzone- kanapki z żółtym serkiem, pomidorkiem i ogórkiem oczywiście:tak:

pamietniki pisalam cale liceum i pozniej studia-potem zarzucilam. ale czasem wracam do nich i faktycznie milo powspominac-az sie laz w oku kreci gdy sie przypominaja rzeczy o ktorych sie zupelnie nie pamietalo.

tez zbieram te szpargaly typu karteczki z usg, testy z 2 kreseczkami, zdjecia...notatki w kalendarzu o wizytach...musze na koniec jeszcze karte ciazy odbic na xero bo podobno zabieraja w szpitalu. no i wlasnie chcialabym to miec zgromadzone w 1 miejscu

tiffi - może to jakis pomysł z tym tamponem, chociaż mi lekarz o czymś takim nie wspominał:-).
vanilka - nie chce mi się wierzyć, ze tacy lekarze jak ten Twójwczorajszy istnieją, jak mozna spytać w jakim mieście on przyjmuje;-). Ja chyba nie wytrzymałabym, tj. mammi. Ja rozumiem, że młode dziewczyny są z reguły zadbane, ale co np. z taka 60 - cio letnia kobieta, bo i takie pacjentki sie zdarzają:-).

Wy juz o obiadkach myslicie, a ja dopiero koło 16.00 będę w domciu, ale mam kotlety z wczoraj na szczęście:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry