Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja się z tobą zgadzam, ostatnio wiele z nas narzeka na bóle i kiepskie samopoczucie. Ja wczoraj czułam się naprawdę kiepskoSupcio jak masz sie martwic do smigaj do lekarza, a podbrzusze to jakos nas wsyztskie teraz chyba lapie, moze to taki etap ze sie macica mocno rozciaga bo dzidzia jest w fazie szybkiego wzrostu:-) Chyba ze sie myle, ale jak jest stres to trzeba isc do gina.

ja poszlam podniesc troche swoja sexualnosc ;-)dziewczyny poszly robic obiadki bo wolniej posty powstaja :-)
wymalowalam sie jak stroz w boze cialo wypsikalam perfumami i nawet kolczyki zalozylam-za niedlugo wybieram sie do chrzesniaka i siory-obiecala lupy w postaci ciuchow ciazowych.czekam tylko na panow z gazowni (zaznaczam ze to nie dla nich sie tak odszykowalam :-))

ja poszlam podniesc troche swoja sexualnosc ;-)wymalowalam sie jak stroz w boze cialo wypsikalam perfumami i nawet kolczyki zalozylam.czekam tylko na panow z gazowni (zaznaczam ze to nie dla nich sie tak odszykowalam :-))

na pewno uwierzymy 

nie ma to jak pan z gazowni :-) obiecujemy M nic nie powiemy