• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Vanilka rzeczywiscie poj.... ten lekarz!
Keejt powodzenia na wizycie!
Ashika nie dzwigaj juz wiecej!!!
Jedyneczka my ostatnie dni przed moim poprzednim porodem sexilismy sie non stop coby dzidzie wywolac! zreszta i wszystkie inne sposoby tez przetestowalismy...

Supcio jak masz sie martwic do smigaj do lekarza, a podbrzusze to jakos nas wsyztskie teraz chyba lapie, moze to taki etap ze sie macica mocno rozciaga bo dzidzia jest w fazie szybkiego wzrostu:-) Chyba ze sie myle, ale jak jest stres to trzeba isc do gina.
ja się z tobą zgadzam, ostatnio wiele z nas narzeka na bóle i kiepskie samopoczucie. Ja wczoraj czułam się naprawdę kiepsko

keeejt mnie boli krzyż, oczywiście nie cały czas,ale czasem to nawet schylić się nie mogę. jak sobie radzę, póki co nie są za częste więc na razie nic nie robię. Pani doktor mi radziła, że można rozmasowywać, ale ręką a nie elektrycznymi przyrządami.
emih wiem wiem, że nie o to ci chodziło, ale pisałam o mojej bratowej. Jej córka - starsza na początku było śpiewanie, czytanie itp. I jak się pojawiło drugie dziecko, no może nie śpiewają, ale czytają wszyscy domownicy po krótkiej historii. Moja bratowa nadal dużo spędzała czasu z córką i rozwiązała to tak naparwdę w ten sposób że nadalpoświecała czas córce, jak mały usnął. Ona czuła się taka duża, że mama na nią liczy, że poceka chwilę, a potem miały swój czas. A podając przykład o tym kochaniu pisałam że często martwimy się na zapas, a jakoś potem to wszytsko samo się dzieje.
atabe tak tak, ja to też uwielbiam, kiedyś powiedziałam teściowej że mnie tak muli i jeść nie mogę a ona na to kiedyś to w ogóle było ciężko, teraz to macie dobrze. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak coś mówię i słyszę kiedyś to nawet pampersów nie było, No nie było, ale co z tego...
kasik mi też wyszły jakieś bakterie, a żeby ich było mniej pani doktor kazała mi do badania moczu zanim go oddam założyć tampon by te drobinki śluzu nie wpadły, wtedy tego jest mniej w moczu. Za drugim razem miałanm też bakterie ale mniej.

Co do snów, to ja strasznie głupie miałam, erotyczne z jakimiś aktorami w roli głównej.
A co do TSH i T5 będę miała teraz robione, bo jak byłam dzieckiem to miałam tarczycę WOLE obojętne

atabe toż to jakiś kryminał Ci ię śnił, musiałaś bardzo pragnąć tych jabłek:-D
Vanilka emih b. dobrze opisała o tej tarczycy, ja też niedługo po porodzie popadłam w nadczynność, potem lekarz mnie doprowadził do niedoczynności ale w końcu się wyrównało. Miałam robić teraz badanie tsh ale gin mówi że jak nie mam objawów to nie trzeba,nie mam objawów ale dla spokoju zrobie bo już problem z tarczycą miałam.
A odnośnie golenia to przypomniało mi się coś. Mieszkałam kiedyś w takim miasteczku niedużym gdzie sklepów dobrych kosmetycznych byłojak na lekarstwo i szukałam kremu veet do depilacji. Wchodzę do jednego i pytam pana za ladą ok. 50tki (to było zimą) o ten krem a on zdziwiony mówi "a po co pani ten krem zimą?":tak:
oczekiwanie mnie wziernikiem raz badał jak robił cytologie na I wizycie w 6tyg.

dziewczyny poszly robic obiadki bo wolniej posty powstaja :-)
ja poszlam podniesc troche swoja sexualnosc ;-):-D wymalowalam sie jak stroz w boze cialo wypsikalam perfumami i nawet kolczyki zalozylam-za niedlugo wybieram sie do chrzesniaka i siory-obiecala lupy w postaci ciuchow ciazowych.czekam tylko na panow z gazowni (zaznaczam ze to nie dla nich sie tak odszykowalam :-))

witam dziewczynki
Ja chyba za długo śpię, bo śnią mi się głupoty. Przez ostatnie parę nocy śniło mi się, że M mnie zdradza. Ale dzisiaj poszłam na żywioł, bo miałam bardzo wyraźny sen, że romansuję z ordynatorem na Karowej,:-D:-D:-D:-D
Koniec tego dobrego trzeba się w końcu wziąć za robotę.
Vanilka gratuluję chłopczyka.
Szczerze to mój M chodzi przerażony, bo jemu cały czas się wydaje, że dziewczynki łatwiej się wychowuje, a przeczucie mamy na chłopaka.
Muszę iść po chleb, bo pustki takie, a ja głodna jestem.
Zaraz będę dalej nadrabiać co naskrobałyście.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry