reklama

Lipiec 2010

Nawozenia dzieci:-p:-p:-p Dobre. Moja poprzednia gin znowu niewazne co ile mnei widziala to robila mi badanie wziernikiem:baffled: Kiedys po dwoch dniach, juz mnie wkurzala. Ale teraz i tak musze miec co wizyte bo mam polipa wiec ani razu mnie to nie ominie, chociaz USG juz normalnie robia nie:-)
A wy normalnie macie za kazdym razem badanie wziernikiem??

reklama
Vanilka, Louise,... Co do tsh, Powiem wam tak dziewczyny..
NAdczynność bądź niedoczynność tarczycy można wpierw po widocznych symptomach zauważyć. Jeśli się bardzo szybko męczycie, jest wam bardziej gorąco niż innym, przy tym chudniecie i np co niektórzy:. macie wysoki puls, pocicie się- możecie mieć nadczynność. Przy niedoczynności bardzo się tyje... Może lekarze wam zalecili te badania, bo po wywiadzie ogólnym połączyli sobie pewne symptomy przez was opisywane?
wiesz ja do tego gina poszlam bo tylko on ma 3d w elblagu to nie jest jakis moj prowadzacy ....
No i on pyta jakie mialam badania robione wiec mowilam ...no i on zaczol mowic mi o tysiacu badan jakis innych .. myslal moze ,ze zrezygnuje ze swojego gina i moze zyska nowa pocjentke :happy2:

Vanilka, Louise,... Co do tsh, Powiem wam tak dziewczyny..
NAdczynność bądź niedoczynność tarczycy można wpierw po widocznych symptomach zauważyć. Jeśli się bardzo szybko męczycie, jest wam bardziej gorąco niż innym, przy tym chudniecie i np co niektórzy:. macie wysoki puls, pocicie się- możecie mieć nadczynność. Przy niedoczynności bardzo się tyje... Może lekarze wam zalecili te badania, bo po wywiadzie ogólnym połączyli sobie pewne symptomy przez was opisywane?
no ja jestem dosc chudzielec co zreszta lekarz powtorzyl kilka razy-ze trzeba mnie troche upasc :-) no i mam dosc wysokie cisnienie, wiec moze to go sklonilo do skierowania na to badanie

Nawozenia dzieci:-p:-p:-p Dobre. Moja poprzednia gin znowu niewazne co ile mnei widziala to robila mi badanie wziernikiem:baffled: Kiedys po dwoch dniach, juz mnie wkurzala. Ale teraz i tak musze miec co wizyte bo mam polipa wiec ani razu mnie to nie ominie, chociaz USG juz normalnie robia nie:-)
A wy normalnie macie za kazdym razem badanie wziernikiem??

ja miałam tylko raz badanie wziernikiem i to było zaraz po moich plamieniach.

Vanilka widzę że ty dziś takie śniadanie jak ja wczoraj:tak:
Od lekarza człowiek powinien wyjść świadomy i spokojny a nie wystrachany, statystyki poronień podawać?:szok:
Moja seksualność wróciła 2 tyg. temu i to z wielkim hukiem aż mój M oczy robi:-)ale ja z niej nie korzystam bo jakoś boję się tulić na całego przez to twardnienie brzucha, lekarza nie pytałam bo nawet jak powie ok. to ja będę swoje wiedziała:-(za to obiecałam M że jak termin się będzie zbliżał to mu wynagrodze bo ponoć przygotowuje to szyjkę i łatwiej poród przebiega, no i skurcze wywołuje jak już szyjka gotowa, tak czytałam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry