• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

ja to wiem od czego mam takie sny bo wczoraj mój M zabrał mnie na zakupy do h&m i kupił mi spodnie i bluzeczke dla ciezarnych ,a to dlatego ze widział jak zakładam spodnie i niestety ich juz nie dopinam wiec stwierdził ze najwyzszy czas na zakupy.efekt był taki ze w przymiezalni mu płakałam jaka to ja jestem teraz oblesna i nieatrakcyjna ,gruby tyłek itd a pózniej ta ciotka i sie skumulowało.
Dziewczynki ja to choinke tez juz powinnam rozebrac bo sie sypie a poza tym tez mnie juz z lekka denerwuje bo stoi na miejscu mojego drzewka ,

reklama
No własnie Ashika, też musiałaś być wk*** żeby sobie tak mięsień naderwać przy przenoszeniu synka :baffled: ALe 6godz snu, to faktycznie dobra wiadomość :tak: Ps. Sny też super fajne... :cool2:

Aneta-h- powodzenia. Jak się zapędzisz, to zrób więcej i zamroź- będziesz miała w razie zachcianek, a te domowej roboty po odmrożeniu też są super :tak:
emih mam przepi s 1kg mąki,ale robie z pół kg,to wyjdzie z 50 pierogów:szok: damy rade hehe, więc napewno coś zamroże

vanilka ten lekarz to jakis opetany mania badawczo - statystyczna, a nie moglas mu powiedziec zeby przestal trajkotac bo ciebie to nie interesuje ?

Moja choinka rozebrana najszybciej ;-) bo juz w zeszlym roku :-)

mowili mi ,ze to zjeb jest ale ,ze az taki to nie widzialam ....
i gadal ,ze on sie meczy w tym malym elblagu ,ze powinien byc gdzies zas granica z ta swoja wiedza ...no normalnie pajac:szok:

Moja kolezanka ma chora tarczyce i bierze na stale leki i tylko dlatego co miesiac ma badany poziom hormonow. Nie leczona tarczyca prowadzi do poronienia i dlatego moze jak lekarz ma jakies podejrzenie ze cos jest nie tak to chce miec pewnosc ze jest ok i ze nei przeoczy niczego.

skoro to wazne badanie czemu nie zalecaja go lekarze???
w pierwszej ciazy nikt mi nie kazal robic jakiegos tsh teraz tez dopiero ten mi nagadal ...
wiesz... ja juz dawno doszlam do tego, ze co lekarz to inna szkola.dla jednego wazne dla innego zbedne. poprzednia lekarka miala za wazne branie witamin , nowy lekarz powiedzial ze nie zapisuje mi, bo jest przeciwnikiem "nawozenia" dzieci.tak wiec wszystko zalezy od lekarza

Moja kolezanka ma chora tarczyce i bierze na stale leki i tylko dlatego co miesiac ma badany poziom hormonow. Nie leczona tarczyca prowadzi do poronienia i dlatego moze jak lekarz ma jakies podejrzenie ze cos jest nie tak to chce miec pewnosc ze jest ok i ze nei przeoczy niczego.
jemu nie chodzilo o poronienie tylko wyjol madra ksiazke i pokazal wykres jakie dzieci sie rodza uposledzone przy wysokim tsh kobiety w ciazy .

reklama
Vanilka, Louise,... Co do tsh, Powiem wam tak dziewczyny..
NAdczynność bądź niedoczynność tarczycy można wpierw po widocznych symptomach zauważyć. Jeśli się bardzo szybko męczycie, jest wam bardziej gorąco niż innym, przy tym chudniecie i np co niektórzy:. macie wysoki puls, pocicie się- możecie mieć nadczynność. Przy niedoczynności bardzo się tyje... Może lekarze wam zalecili te badania, bo po wywiadzie ogólnym połączyli sobie pewne symptomy przez was opisywane?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry