• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
U nas choinka też rozebrana, wcześnie postawiona, to po miesiącu poszła "wek" Tym bardziej że zajęła miejsce mojego kwiatka, który przez zmianę miejsca pogubił liście :baffled:

Dzamena- też "świetny" sen... Znając siebie też bym ciotunię odesłała do innych specjalistów od wiszenia pod sufitem- toć chłop obie ręce ma zajęte ;-)

Oczekiwanie, Vanilka, Jedyneczka- właśnie sprawdziłam w senniku, konie... "Odzwierciedla on instynkty, popędy, namiętność, żądze, zmysłowość, świadomość własnego ciała i seksualność. bla bla bla" coś w tym jest: moja seksualność w tej ciąży zdechła razem końmi w śnie ;-)

Ostatnia edycja:
tez miewam glupie sny ostatnio mi sie snilo ze rodzilam a moj maz przespal wszystko na lawce i nie dalo sie go dobudzic:tak: wiec wrocilam do szpitala i poprosilam lekarza zeby mi wlozyl dziecko z powrotem do brzucha bo moj M musi byc przy porodzie i lekarz sie zgodzil:-) wiec siosra polecila budzic mojego M spiacego na lawce a ja rodzilam drugi raz. Urodzilam i znowu nie przyszedl :-( wiec wyszlam przed szpital a on dalej spi szarpany przez moja siostre :-( wiec znowu do lekarza ale ten powiedzial ze 3 razy nie mozna rodzic tego samego dziecko i ze juz jakies badania porobili :-D:-D:-D:-D

a przedemną dzisiaj zadanie bojowe....robienie pierogow:szok: pierwszy raz będę robić:baffled:

z M bardzo lubimy,ale te z torebki są nie za bardzo,a jedlam kiedyś przepyszne u znajomej własnej roboty,wzięłam przepis i tak leżał..... chyba z rok,no i się dziś na nie biore,aż się boje:-D co to wyjdzie
ide walczyć:-)

hej:-)
Ashika dobrze, ze jesteś, bo już miałam pisać do ciebie...dopiero teraz, bo niedawno sięobudziłam:-D mam nadzieje, że nic poważnego sobie nie zrobiłas z tym barkiem:baffled:

ide nadrabiać co napisałyści:-p

reklama
ashika avatarek fajnie ze jest ale szkoda ze taki niewyrazny-pozniej cos pokombinuje. no tutaj roj zdeterminowanych przyszlych matek to znalazlybysmy cie w okamgnieniu:-)
emih sexualnosc nasza powroci niedlugo po narodzinach dzieciatek-ciaza to nie koniec swiata:tak::-) ja narazie chocbym chciala to mam zakaz...:-( a w pierwszym trymestrze tez nie poszalelismy bo sie niespecjalnie czulam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry