u nas choinka rozebrana zostala zaraz po nowym roku 
Wogle wiecie ten lekarz co poszlam do niego wczoraj na to usg slynie z tego ,ze namawia na przerozniste badania ciezarne bo niby kase ciagnie.....
No i jak on mi zaczol wczoraj gadac czy robilam przerozne badanie i jakie one wazne
czy robilam sobie na tsh jak dobrze pamietam chodzi o tarczyce ..bo jak kobieta ma za wysoki hormon tarczycy w ciazy to on gadal ,ze dzieci zle beda umyslowo sie rozwijac 
Gadal mi ,ze kobiety czesto traca ciaze poprzez latanie samolotem ,opowiadal statystycznie ile ciaz sie traci w danym tygodniu ....
Mowie Wam robil mi to usg cieszylam sie ale w duchu chcialam zeby jak najszybciej je skonczyl taki pojeb....lekarz !!!!
wszyslam od niego w szoku doslownie ...

Wogle wiecie ten lekarz co poszlam do niego wczoraj na to usg slynie z tego ,ze namawia na przerozniste badania ciezarne bo niby kase ciagnie.....
No i jak on mi zaczol wczoraj gadac czy robilam przerozne badanie i jakie one wazne
czy robilam sobie na tsh jak dobrze pamietam chodzi o tarczyce ..bo jak kobieta ma za wysoki hormon tarczycy w ciazy to on gadal ,ze dzieci zle beda umyslowo sie rozwijac 
Gadal mi ,ze kobiety czesto traca ciaze poprzez latanie samolotem ,opowiadal statystycznie ile ciaz sie traci w danym tygodniu ....
Mowie Wam robil mi to usg cieszylam sie ale w duchu chcialam zeby jak najszybciej je skonczyl taki pojeb....lekarz !!!!
wszyslam od niego w szoku doslownie ...
wiec wrocilam do szpitala i poprosilam lekarza zeby mi wlozyl dziecko z powrotem do brzucha bo moj M musi byc przy porodzie i lekarz sie zgodzil:-) wiec siosra polecila budzic mojego M spiacego na lawce a ja rodzilam drugi raz. Urodzilam i znowu nie przyszedl :-( wiec wyszlam przed szpital a on dalej spi szarpany przez moja siostre :-( wiec znowu do lekarza ale ten powiedzial ze 3 razy nie mozna rodzic tego samego dziecko i ze juz jakies badania porobili 

jechałam na strej motorynce w 9 miesiącxu ciąży z wiieeelkim brzuchem gdzieś po jakis drogach, bo szukałam jabłek