• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

u nas choinka rozebrana zostala zaraz po nowym roku :happy2:

Wogle wiecie ten lekarz co poszlam do niego wczoraj na to usg slynie z tego ,ze namawia na przerozniste badania ciezarne bo niby kase ciagnie.....
No i jak on mi zaczol wczoraj gadac czy robilam przerozne badanie i jakie one wazne :szok:czy robilam sobie na tsh jak dobrze pamietam chodzi o tarczyce ..bo jak kobieta ma za wysoki hormon tarczycy w ciazy to on gadal ,ze dzieci zle beda umyslowo sie rozwijac :baffled:
Gadal mi ,ze kobiety czesto traca ciaze poprzez latanie samolotem ,opowiadal statystycznie ile ciaz sie traci w danym tygodniu ....
Mowie Wam robil mi to usg cieszylam sie ale w duchu chcialam zeby jak najszybciej je skonczyl taki pojeb....lekarz !!!!
wszyslam od niego w szoku doslownie ...

reklama
tez miewam glupie sny ostatnio mi sie snilo ze rodzilam a moj maz przespal wszystko na lawce i nie dalo sie go dobudzic:tak: wiec wrocilam do szpitala i poprosilam lekarza zeby mi wlozyl dziecko z powrotem do brzucha bo moj M musi byc przy porodzie i lekarz sie zgodzil:-) wiec siosra polecila budzic mojego M spiacego na lawce a ja rodzilam drugi raz. Urodzilam i znowu nie przyszedl :-( wiec wyszlam przed szpital a on dalej spi szarpany przez moja siostre :-( wiec znowu do lekarza ale ten powiedzial ze 3 razy nie mozna rodzic tego samego dziecko i ze juz jakies badania porobili :-D:-D:-D:-D

ashika - haaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaa:-D:-D:-D super sen!!!!!!!!

No własnie Ashika, też musiałaś być wk*** żeby sobie tak mięsień naderwać przy przenoszeniu synka :baffled: ALe 6godz snu, to faktycznie dobra wiadomość :tak: Ps. Sny też super fajne... :cool2:

Aneta-h- powodzenia. Jak się zapędzisz, to zrób więcej i zamroź- będziesz miała w razie zachcianek, a te domowej roboty po odmrożeniu też są super :tak:

tez miewam glupie sny ostatnio mi sie snilo ze rodzilam a moj maz przespal wszystko na lawce i nie dalo sie go dobudzic:tak: wiec wrocilam do szpitala i poprosilam lekarza zeby mi wlozyl dziecko z powrotem do brzucha bo moj M musi byc przy porodzie i lekarz sie zgodzil:-) wiec siosra polecila budzic mojego M spiacego na lawce a ja rodzilam drugi raz. Urodzilam i znowu nie przyszedl :-( wiec wyszlam przed szpital a on dalej spi szarpany przez moja siostre :-( wiec znowu do lekarza ale ten powiedzial ze 3 razy nie mozna rodzic tego samego dziecko i ze juz jakies badania porobili :-D:-D:-D:-D
dobry lekarz :-D:-D:-D

Wogle wiecie ten lekarz co poszlam do niego wczoraj na to usg slynie z tego ,ze namawia na przerozniste badania ciezarne bo niby kase ciagnie.....
No i jak on mi zaczol wczoraj gadac czy robilam przerozne badanie i jakie one wazne :szok:czy robilam sobie na tsh jak dobrze pamietam chodzi o tarczyce ..bo jak kobieta ma za wysoki hormon tarczycy w ciazy to on gadal ,ze dzieci zle beda umyslowo sie rozwijac :baffled:
Gadal mi ,ze kobiety czesto traca ciaze poprzez latanie samolotem ,opowiadal statystycznie ile ciaz sie traci w danym tygodniu ....
Mowie Wam robil mi to usg cieszylam sie ale w duchu chcialam zeby jak najszybciej je skonczyl taki pojeb....lekarz !!!!

tylko Cię niestraszył....dupek:no:

co do snów to moj dzisiaj był conajmniej dziwny:eek: jechałam na strej motorynce w 9 miesiącxu ciąży z wiieeelkim brzuchem gdzieś po jakis drogach, bo szukałam jabłek:cool2: w okolicy zabrakło, wszedzie wykupione, więc musiałam jechać jakieś 50km, bo tak mi się chciało:-D znalazłam sad i zaczełam zrywać i jeść te jabłka, ale policja mnie złapała i zamkneła w kiciu i powiedzieli, ze na poród nie wypuszczą i musze sama sobie poradzić w 2 metrowej celi:szok:...

Vanilka ja bylam wczoraj 1 raz u nowego lekarza i tez mi zalecil wlasnie badanie tsh powiedzial ze to wazne

vanilka ten lekarz to jakis opetany mania badawczo - statystyczna, a nie moglas mu powiedziec zeby przestal trajkotac bo ciebie to nie interesuje ?

Moja choinka rozebrana najszybciej ;-) bo juz w zeszlym roku :-)

reklama
Jeden sen przebija następny...
Atabe- może po prostu w nocy miałaś zachciankę na jabłka- mi się też częśto śni jedzenie, najczęściej że szukam czegoś kwaśnego do picia :cool2:

Vanilka, takich lekarzy trzeba unikać jak ognia, bo tylko niepokój sieją, a tsh się nie martw- ja miałam nadczynność i rok po porodzie kiedy doszłam do wniosku że zacznę leczyć- poziom hormonów sam się unormował (ku wielkiemu zdumieniu lekarzy )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry