reklama

Lipiec 2010

ania-pesta - biedne dzieciątko, zdrówka życzę.
louise - może już wyczytałaś o tych specjalnych pasach ciążowych?nie tych ozdobnych tylko takich trzymających jak ktoś ma problemy z kręgosłupem?
Ubaw z ukochanego musiałaś mieć niezły:-)

Dziewczyny sny nieźle pokręcone miałyście:tak:, racja, przezywamy żeby wszystko było ok., "oddychamy" naszymi dzieciaczkami i się nam nocą kumuluje w móżdżkach:tak:

reklama
Sny?.. Zazdroszczę takich lekko pokręconych :tak: Mi się śnią martwe, rozkładające się konie, szamba, ludzie owrzodzeni z ropiejącymi ranami- brrrr :baffled:

Perła, Ty się płcią nie martw bo CI wywróżyłam dziewczynę :-p I będziesz wyjatkiem potwierdzającym regułę :tak: Ps. Jaką fajną jeżykową fryzurkę ma Krystianek na zdjęciu :)

Ania-pestka- bardzo współczuję Wam i dziecince- najgorsze to chore dziecko w domu. CHciałby się przychylić nieba a czasem bezradność zabija... I jeszcze tak małe dziecko... Bo taki 3 latek to choć juz powie co boli i co mu przeszkadza...

Jedyneczka, chyba i z tym kwaśnym mlekiem spróbuję jeśli i paracetaml zawodzi...

Sny?.. Zazdroszczę takich lekko pokręconych :tak: Mi się śnią martwe, rozkładające się konie, szamba, ludzie owrzodzeni z ropiejącymi ranami- brrrr :baffled:

Perła, Ty się płcią nie martw bo CI wywróżyłam dziewczynę :-p I będziesz wyjatkiem potwierdzającym regułę :tak: Ps. Jaką fajną jeżykową fryzurkę ma Krystianek na zdjęciu :)

Ania-pestka- bardzo współczuję Wam i dziecince- najgorsze to chore dziecko w domu. CHciałby się przychylić nieba a czasem bezradność zabija... I jeszcze tak małe dziecko... Bo taki 3 latek to choć juz powie co boli i co mu przeszkadza...

Jedyneczka, chyba i z tym kwaśnym mlekiem spróbuję jeśli i paracetaml zawodzi...
oby Twoje slowa sie w zloto zamienily... ;-)
wspolczuje Ci takich snow... brrrr :szok:

Ashika, a gdzież Ty sie podziewała? CAŁY DZIEŃ? ;-) Najpierw napisz, potem sobie poczytasz... Ps. FAJNIE ZE JESTEŚ :-)

Perla, na złoto nie liczę, ale jakąś lichwę wymyślę jak się sprawdzi ;)

jedyneczka czytalam o tych pasach ale tak pobieznie i juz jakis czas temu i zdania sa podzielone-niektorzy pisza ze lepiej dochodzic do siebie bez tego pasa. a z kolei moja siostra ktora jest mojej postury i tez miala problemy z kregoslupem poleca bardzo ten pas. oj ubaw mialam, mialam :-D:-D:-D mial prze-glupia mine

emih a coz ty masz za koszmary????:szok: rany boskie szamba konie rozkladajace sie???

cze dziewczynki.
emih jak tam główka bo u mnie bez zmian narazie,dzieki za zaproszenie
mammi tylko sie kobitko nie przemeczaj ,a jak z tymi kamerami załozyliscie?
co do snów to ja swój miałam dzis jak dla mnie masakryczny.Sniło mi sie ze mój M mnie zdradził z moją ciotką (ciotka starsza 10 lat ale sie niezle trzyma wiec nie było mi do smiechu)a co najlepsze to wczoraj ja widziałam.Chciała zeby mój m przyszedł do niej sufit podwieszany zrobic.Mój M do takich raczej nie nalezy co zdradzają jak narazie swiata poza mna nie widzi,no ale teraz to jej powiem zeby kogos szukała do tego sufitu,bo jak znam siebie to zaraz bede miała jakies chore wizje.Ona zawsze sie zachwycała ze mój M powinnien isc na modela bo wysoki przystojny i ble ble ble,po tym snie to juz chyba jej nie lubie.Jak sie przebudziłam to tak sie do niego przytuliłam ze lezałam prawie na nim a ten zdziwiony co mi sie stało ze nagle go tak strasznie kocham, brak słow do tych chłopów ale jak mu powidziałam to miał ze mnie i tego snu taką polewke ze szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry