reklama

Lipiec 2010

hm ...jak miałabym to do czegoś porównac to prędzej do pływającego tasiemca ;-)
A co do rannego wstawania to jak sie pójdzie spać o 20 to nie ma siły żeby od 6 juz nie spać, a co tu od rana robić jak nie przywitać sie na forum

reklama
Witam porannie.
Ja dziś dosłownie na chwileczkę,bo mam strasznie dużo spraw do załatwienia:confused:
Zakupy do sklepu,szafa na przedpokój,potem jedziemy podpisać umowe w sprawie domku więc będę dopiero póznym popoludniem lub wieczorem. wpadnę.
Piszcie dużo,żebym miała co nadrabiać;-)
atabe skontaktuj się z Ashika jeżeli możesz,bo niepokojąca ta cisza się już zrobiła.

Miłego dnia dziewczyny:happy2::happy2::happy2:

Mammi, to czekamy na Ciebie! Super że taki domek znaleźliście...
Malewa- masz rację :tak: JA też szczerze mówiąc nie wiem czy bardziej z obowiązku mailowego weszłam, czy zeby się z wami przywitać :-) RAczej to drugie :-)
Atabe, faktycznie, napisz do Ashiki, sama bym to zrobiła, tylko zostałam bez Offisa i na tym kompie żadna z list mi się nie otwiera...

Ja równiez witam sie porannie!:-)

Vanilka - gratuluje synusia.:happy2: Oprócz tego masz zakaz zamartwiania sie na zapas, dużo leniu****, lezakuj i wykorzystuj M ile sie da. Teraz Ty tu rządzisz (ten stan trzeba wykorzystywać, bo nie często sie zdarza):tak::tak::tak:.

Ja mam wizyte za tydzień, ale pewnie teraz nie zrobi mi usg,bo juz robił mi 3 razy, na każdej wizycie. Dlatego płeć pewnie pozna m za miesiąc. Jak ja to eyrtzymam:wściekła/y:. Do tego znowu wyszły mi bakterie w moczu, muszę zerwać się z pracy po urosept, może przez tydzień trochę mi zejdą, ale obawiam się że już do końca ciąży będę się z nimi męczyć...

Witaj KAsik,
A powiedz co masz z tymi bakteriami, bo ja też mam podkreślone gruuuubą linią, ale lekarz powiedział ze jeśli nie ma żadnych objawów to mam zignorować, chyba że dla świętego spokoju zrobić posiew moczu bo mogą to być bakterie różnego rodzaju...

JA też niby mam wizytę za dwa tyg, ale coś mi się wydaje, że na niej nie dowiem się płci, dopiero z USG 20tyg :sorry2:

Mi też w moczu jakieś liczne bakterie wyszły, za tydzień w środe ide na wizyte, zobaczymy co moj gin powie. Ja niestety jeszcze sie tez płci nie dowiem bo jeszcze troche wcześnie, ale czuje że będzie kolejna babuszka. Zobaczymy czy mnie moja intuicja nie zawiedzie.

Malewa, powiem CI szczerze, ze możesz mieć rację... GDzieś kiedyś czytałam, że w przypadku gdy do zapłodnienia zajdzie do 12 miesięcy od narodzin ostatnego dziecka, istnieje prawdopodobieństwo na 90 kilka procent że płeć się powtórzy, w ciągu dwóch lat coś koło 70 :tak: W przyrodzie- z obserwacji- się zgadza :confused:

czesc dziewczyny. dzis sie wczesnie zwleklam z lozka. zaraz przeczytam co pisalyscie. humor mam super i zapal do wszystkiego bo wczorajsza wizyta u gina i usg bardzo udane :-):tak:

Z tymi bakteriami, to jest tak. Na pierwszym badaniu wyszły mi liczne. Przed wizyta u gina, wylądowałam u ogólnego na te zatoki. Pani była sympatyczna, więc pokazałam jej badania. Powiedziała, że jest to częstew ciązy (np. wydzieliny dziecka tez trafiają do naszego moczu), kazała dużo pić, nie trzymać moczu, bo wtedy wylęgają się bakterie. Mówiła, że wit C tez powinna troche pomóc. Tak też zrobiłam. Bakterie po 2 tyg wyszły nieliczne.
Z tym poszłam do gina. Kazał zażywać urosept (coś mocniejszego tylko przy jakiejś poważniejszej infekcji). Zjadłam opalowanie. Po 1,5 tyg zrobiłam badanie i znowu wyszłu liczne bakterie. Z tego wynika, że muszę brac go cały czas. Pójdę więc do apteki i kupię zapas. Po paru dniach znowu oddam mocz do badania. Zobaczymy. W środę mam wizytę, zobaczymy co lekarz powie.

reklama
emih mojej byłej sympatii na ból głowy pomagał okład na czoło z kwaśnego mleka, dziwne to i nie wiem czy działa (tzn. nie sprawdzałam) ale on miał straszne te bóle i pomagało mu:tak:
mammi super że znaleźliście swój domek:tak:
Bakterie to można chyba powiedzieć uroda ciąży, b.częste są, muszę zrobić też badanko siuśków. W 1 ciąży pamiętam wcinałam urosept.

Przesadziłam z tym wstaniem rannym, moży mnie sen i chyba chrapnę sobie godzinkę:happy2:
Miłego dzionka , udanego załatwiania spraw i owocnych zakupów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry