reklama

Lipiec 2010

Chyba wystraszyłam dziewczyny i pouciekały;-)

oczekiwanie spokojniejsza jestem zdecydowanie odkąd czuję ruchy,bo dla mnie teraz to wyznacznik,że dzidzia jest cała i zdrowa.
Rozumiem strach dziewczyn,ale chcę dodać otuchy.Chyba musimy wierzyć,że będzie dobrze,bo inaczej stres nie dał by nam normalnie żyć.

M marudzi,że rano mamy wcześnie wstać więc ja tez zmykam.Spijcie dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale się wkurzyłam:wściekła/y: gadalam z kolerzanką i mówie jej że mam bóle pleców a ona mi na to przestań co ma powidzieć taka co ma 2albo 3 dzieci w brzuchu...wogóle mnie nie rozumie:wściekła/y:

Ja mam taka kolezanke w pracy, ze jak poszlam na pierwsze zwolnienie bo musialam wszytskie badania porobic to chodzila i gadala po ludziach ze przesadzam bo zwolnienie biore a ciaza to nie choroba i powinnam w pracy siedziec:no: Wszyscy mi mowili ze to jest z zazdrosci i nie warto sie przejmowac takimi ludzmi.

Ide sie kapac, jeszcze pozniej zajrze jak cos ;-)

Ostatnia edycja:
masz racje- to może być zazdrość...wkurza mnie takie podejście "dobrych koleżanek" a co gorsze jeszcze nie tak dawno była mi bardzo bliska...a teraz zupełnie ma do mnie inny stosunek:confused:

net mi coś słabo chodzi i się zawiesz :baffled: gdyby mi się już nie udało nic napisać to dobranoc

Ashika jak się nie odezwiesz do jutra to się do ciebie odezwe bo mnie to niepokoi bardzo..........

Witam
Ooo widze dzisiaj pierwsze wstałam. Wczoraj położyłam córcie i jakoś zasneło mi sie z nią, ehh ja bym mogła spać i spać.

Fajnie że u Was na wizytach wszystko dobrze
Vanilka gratuluje synka, a z tym łózyskiem to raczej nie ma sie co martwić, napewno sie podniesie.

A mam do Was takie pytanie jak wcześnie zaczełyście juz czyc ruchy, bo ja od wczoraj, troche mi się w to nie chce wierzyć, ale mam małą więrcipiętke w brzuchu, szczególnie po jedzeniu. W pierwszej ciązy to był 21 tc a teraz tak wcześnie juz by było ... ?? to dopiero 12c i 2d

Witam mamusie! Myślałam że ja dziś pierwsza będę i taka dumna i blada kompa włączam a tu malewa mnie wyprzedziła:-)No bo ja zazwyczaj Emi na przystanek 7.30 i pod kołderkę dalej ale myślę zobacze czy ashika się pojawiła, mam nadzieję że wszystko dobrze i niebawem się odezwie bo to już długo:-(

Vanilka dzięki temu że wiesz będziesz uważała na siebie i wszystko będzie dobrze, jest czas i łożysko wywinduje w górę, trzymam kciukasy za to:tak:

atabe, oczekiwanie takie koleżanki to brzydko zazdrosne i mądralińskie jakieś:happy2:

reklama
Cześć dziewczyny,
Malewa, Jedyneczka.... Nie wiedziałam że Wy tak z rana lotem do kompa ;-)
Ja tak przypadkiem, bo maili nadostawałam i miałam "prikaz" zerknąć to i przy okazji... A niestety zwłoki jeszcze jestem. Nocka raz, głowa- drugie- już 2 doby bez przerwy boli (nawet w nocy) :-(

Malewa, ja w poprzedniej ciąży zaczęłam czuć w 16 czy 17tyg, a teraz kilka dni temu. Jak już pisałam, może to nie kwestia tego, że w drugiej czuje się wcześniej tylko że po prostu wiemy "jak to jest", przecież czasem z tańcami jelit to można pomylić :cool2:

Atabe- sypnę pod tę okazję powiedzeniem...
"Nigdy najedzony nie zrozumie głodnego"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry