reklama

Lipiec 2010

geperty super ze sobie zalatwilas to powtorne usg. ale juz cie lekarz uspokoil ze dzidzi prawidlowo sie rozwija wiec nie bedziesz sie denerwowac :-)
jedyneczka, kejt, atebe te bole krzyza chyba teraz beda normalne i czest bo w zwiazku z powiekszajaca sie macica i slodkim ciezarem w srodku zmienia sie nam punkt ciezkosci i kregoslup musi sie do tego przystosowac, stad te bole. ja juz mialam przed ciaza problemy z kregoslupem i masazystaka powiedziala ze jakbym byla choc troche grubsza to mogloby byc nieciekawie.wiec martwie sie co teraz bedzie z moimi plecami

reklama
Witam Was dziewczyny:-)
malewa ja także porównuje ruchy dziecka do pływającej rybki:tak:
Vanilka gratuluje synka:tak: i nie martw się na zapas, wszystko na pewno będzie dobrze:tak: ja mam przeczucie że u mnie będzie podobnie i też będę zdominowana przez mężczyzn:tak:
kasik1106 oj dopadły Cię te bakterie, musisz to kontrolować, mam nadzieje że jednak odpuszczą i się ich pozbędziesz:tak:
U mnie nocka ciężka, synek z katarem i gorączką...czuwaliśmy na zmiane z mężem, gorączka coś ciężko spadała, M do północy, później ja. Biedny męczy się strasznie:-(

aha i jeszcze dodam ze podobnie jak Vanilka i Emih mam niskie lozysko oraz nakaz oszczedzania sie i zakaz wspolzycia, narazie na 3 tygodnie az do nastepnej wizyty.powiedzial lekarz ze sie podniesie i mam nadzieje ze tak sie stanie :tak: reszte opisze w osobnym watku i wkleje zdjecia jak zeskanuje

I my sie witamy z rana:-) a wiecie co mnie w nocy obudzily silne dreszcze, az musialam druga koldre wyjac, nie wiem czy goraczke mialam czy o co chodzilo bo juz po termometr nei chcialo mi sie isc.
A wogole snilo mi sie ze jestem w spzitalu przed porodem i jakas baba mi na brzuch nacisnela i tak mnei zabolalo, ze sie obudzilam i naprawde mnei brzuch bolal:-( No i kobiety w tym szpitalu na korytarzu siedzialy na wozkach bo juz nawet lozek nei bylo:-D Jakie straszne te sny moje:-p
I co odzywal sie ktos do Ashiki???

chyba sie nikt do niej nie odzywal bo narazie cisza. mnie sie snilo ze bylam w szpitalu i na moja poprzednia ginekolozke jakis morderca polowal. a pozniej na mnie.to chyba wyrzuty sumienia podswiadome ze lekarza zmienilam:-)

_louise_ oczekiwanie sny w ciąży są nie do podrobienia...mi się ostatnio perla śniła...piekła u mnie ciasto i dyskutowałyśmy jaką temperaturę ustawić żeby się nie przypaliło:-p

_louise_ oczekiwanie sny w ciąży są nie do podrobienia...mi się ostatnio perla śniła...piekła u mnie ciasto i dyskutowałyśmy jaką temperaturę ustawić żeby się nie przypaliło:-p
:-D:-D:-D pewnie wczesniej dyskutowalyscie o czyms na watku o jedzonku?:-)
mi sie wydaje ze to dlatego z tymi snami tak jest bo w ciazy wszystko bardziej przezywamy i to sie w nocy na naszej podswiadomosci odbija pozniej :)

cze dziewczynki! :-)
no to niezle! szczegolnie biorac pod uwage ze ja ciasta to nie bardzo pieke... :sorry2:
Emih pogrzebalas moj cien nadziei na dziewczynke bo ja zaszlam niecale 10 miesiecy po porodzie... :-(
w 1 ciazy tez mialam nisko lozysko, ale potem poszlo do gory i juz bylo ok! :tak:
Ashika gdzie Ty?

reklama
perla nie przejmuj sie, moze akurat niekoniecznie sie to z ta plcia sprawdzi.
wiecie co przypomnialo mi sie jak wczoraj moj ukochany probowal umknac z gabinetu, gdzie wszedl razem ze mna. pan doktor mowi prosze sie przygotowac do badania a J chce zmykac. na co pan doktor powiedzial zeby zostal ze tu zadnych niedozwolonych praktyk nie prowadzi sie. az mi potem bylo wstyd za niego bo sie chichral caly czas jak mialam usg dopochwowe :-D:-D:-D facet 35 lat a zupelnie jak dziecko....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry