reklama

Lipiec 2010

ja chce już poznać płeć, zeby wreszcie z M imie wybrać, bo on leniwy i nie chce mu się nadarmo wymyślać;-)

znowu się nudze sama:confused: a w tv same głupoty....

reklama
Vanilka, tak ja niby też, te krwawienia itd to łożysko zaczęło się tworzyć u ujścia szyjki (nisko) i zaczęły się krwiaki przez to robić jak był ucisk np jak za długo stałam, dźwigałam itd. Lekarze mówili że mam się oszczędzać, a w większości przypadków idzie do góry... Ale to było 2 czy 3 tyg temu...

Atabe, ja też mam wizytę 27 :tak: albo 26 (nie pamiętam :baffled:)

emih to może razem poznamy płeć dzieciaczków:-D... ja to gadam do brzucha " powiedz mamusi czy masz coś między nóżkami;-)?" ale nic się nie odzywa ten dzidz...nie wychowany;-)

Geperty... Właśnie... córa też ze mną teraz w domu siedzieć będzie i tak samo się boję że tak odbierze przedszkole od września, a dzieci podobno- nie ma szans- że odbiorą inaczej ("stałem się intruzem, teraz mamusia się do bobaska uśmiecha a dla mnie czasu nie ma) :baffled:

reklama
Geperty fajne mebelki:tak:Mnie zwłaszcza podoba się łóżko piętrowe i antresolka dla Izabelki.Zawsze chciała mieć takie spanko.Fajnie,że udało się wywalczyć drugie USG.

Vanilka Chyba musze Cie do pionu przywołać;-)Co to za zamartwianie się na zapas,co???Stanowczo prostepuję.Trzeba być dobrej myśli,bo dobre myśli przyciągają dobre zdarzenia:happy2:Masz prawo się denrwować,ale nie zamartwiaj się na zapas-Proszę

Ashika zaczynamy się już denerwowac.Gdzie Ty jesteś???

oczekiwanie gdyby gin.sugerował SN zawsze możesz polemizować.Ja trochę cykora mam,żeby jednak mi Sn rodzić nie kazali bo w sumie ostateczną decyzję i tak przecież podejmuje lekarz w szpitalu.Chociaż u Ciebie,jeżeli zaplanują wcześniej zabieg wycięcia,to raczej pewne,że nagle jakiś szpitalny doktorek nie zmieni zdania.Twój M nauczy się opieki nad dzidzią:tak:Ze szkoła rodzenia,czy bez niej poradzi sobie napewno-zobaczysz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry