Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

albo moge krwawic
albo nie donosic :-(

Tiffi, ale mi nie chodzi o to czy będę potrafiła kochać dwójkę dzieci, bo na pewno będę, a babskie wypady i owszem mogę robić ale nie codziennie w trakcie wieczornych rytuałów sennych. Chyba jeszcze nie masz dzieci, więc dopiero wkrótce się przekonasz sama - jak się dziecko przyzwyczai do pewnego rytmu, bardzo źle je wybić bo to tylko wróży problemy (jeśli zmiany są radykalne). A ja nie mam na codzień M w domu jak większość mam i tylko pisałam że trochę martwię się na zapas "nałożeniem" usypiania dwójki dzieci i aby żadne nie było pokrzywdzone z powodu rodzeństwaemih napewno dasz radę. Moja bratowa tak mówiła jak była w ciąży jak to da się tak kochać dwójkę dzieci, jak ona kocha tak bardzo córkę a jak mały się urodził to jakoś samo się działo. Małym się zajmowała dużo, ale z młodą robiła sobie babskie dni np. wypad do kina itp. i jakoś to się działo
I próbuję sobie w głowie poukładać jak to zgram logistycznie, bo BARDZO BYM NIE CHCIAŁA jednak, aby mój kontakt z córką musiały zastąpić jedynie "babskie wypady" skoro codziennie jesteśmy swoim światem...

Kiedys masz wizyte ?
straaaasznie mi się dłuży od ostatniej 21 grudnia co byłam. No ja już nie moge się doczekać kiedy poznam płeć!!!ciekawe czy się sprawdzą przypuszczenia;-)
. No i jeszcze chcę go posłać do przedszkola, bo będzie miał już przeszło 3,5 roku, ale to związku z dzieckiem nie ma, tylko boję się, że on może to tak odebrać
.