Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NoooooVanilka ale wiesz ten synek to przez te wczorajsze ogóraski![]()

Ogólnie z opieki i lekarza jestem bardzo zadowolona. Chodzę państwowo do przychodni studenckiej. Nie ma co wymagać też cudów bo sprzęt maja kiepski ale na usg chodzę do innego lekarza prywatnie. 
Mojej przyjaciółki mąż był przy porodzie a wcześniej w szkole rodzenia i tak nakręcił mojego, że warto, że teraz to kąpie małą sam, wie jak trzymać, że to bezpieczne, że dla mojego to oczywiste, że idziemy do szkoły rodzenia. A co do witamin chyba wszystkie dobre, byle byś się dobrze po nich czuła. moja przepisała feminatal400tiffi1 będe brała same witaminy, bo w nich jest taka dawka foliku jaki brałam. Do gina wprawdzie ide za 2 tyg. ale nie chce tyle czekac z tymi witaminam, bo to już bedzie po 18tyg.o matko jak to leci szybko! sama sobie wybrałam witaminy, pogadam z ginem czy zmieniać, najwyżej następne kupie inne.
Co do kondycji to moja też nie jest oszałamiająca;-) dlatego szkoła rodzenia to dla mnie dobry wybóri faktycznie może M się oswoi ze wszystkim bo narazie to dla niego abstrakcja
![]()