• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
emih czuję od tygodnia właśnie wieczorkami jak już poleguję tzn. myślę że to to:-)potwierdzi się niebawem bo z Emi czułam w 16 tyg. więc jeszcze tydzień-dwa:tak:
Córcia malutka twoja jeszcze, będzie jej ciężko pewnie początkowo ale na pewno wypracujecie swój rytm i wszystko będzie dobrze:tak:Też mnie czekają przeprawy, damy rade.

emih dzięki wypróbuję ten przepis:tak:Ja właśnie nie próbowałam,bo wiem,że nie można i dlatego takie słone wyszły.
Myślę,że obejdzie sie bez kłotni na naszym forum.Ja przynajmniej szanuję zdanie innych i rozumiem,że może być inne niż moje.

Vanilka ŚWIETNE wiadomości.:happy2:Synek napewno szczęśliwy,że będzie miał braciszka.

emih dzięki wypróbuję ten przepis:tak:Ja właśnie nie próbowałam,bo wiem,że nie można i dlatego takie słone wyszły.
Myślę,że obejdzie sie bez kłotni na naszym forum.Ja przynajmniej szanuję zdanie innych i rozumiem,że może być inne niż moje.

Vanilka ŚWIETNE wiadomości.:happy2:Synek napewno szczęśliwy,że będzie miał braciszka.
Synek bardzo sie cieszy :tak:On ciagle mowil ,ze bedzie mial braciszka :happy2:no i M dumny ,ze kolejny chlopak bedzie hehe:happy2::happy2:

Ale mam nisko lozysko i nie mam dzwigac i zero sexu !!
Powinno sie podniesc za 2-3 tyg.

Vanilka to uważaj na siebie w takim razie:tak:Ale fajnie 2 chłopców:happy2:
Teraz jest motywacja,żeby mieć trzecie-dziewczynkę;-)
Ja chciałam wcześniej dziewczynkę,a teraz juz tak sie nastawiłam,że będzie chłopczyk,że bardziej chcę synka:confused:Ale czwartego dzieckanie będzie już napewno!O nie:no:

Vanilka to uważaj na siebie w takim razie:tak:Ale fajnie 2 chłopców:happy2:
Teraz jest motywacja,żeby mieć trzecie-dziewczynkę;-)
Ja chciałam wcześniej dziewczynkę,a teraz juz tak sie nastawiłam,że będzie chłopczyk,że bardziej chcę synka:confused:Ale czwartego dzieckanie będzie już napewno!O nie:no:
mammi trzeciego dziecka planowanego napewno nie bedzie ...no chyba ,ze wpadka :baffled:
Ja przed ciaza to mialam jazdy na dziewczynke ,potem jak zaszlam to obojetne byle zdrowe...potem znowu porownywalam ta ciaze do poprzeniej ,ze calkiem inaczej przechodze no i to ciagle jedzenie slodkiego :-Di tak obstawilam na dziewczynke ...ale jak przylecialam do PL to powiedzialam do M i moich rodzicow ,ze to napewno bedzie chlopak !!!! Nie wiem chyba to sie czuje :happy2:No i mam drugiego synka :happy2:Ciesze sie bardzo bo jak chodzilam na dzial dzieciecy ogladac ciuszki to te rozowe wogle mnie nie pociagaly :szok:hihihihi
No i chcialam zeby moj synek mial braciszka :happy2::happy2::happy2:

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Vanilka ale ci fajnie:-D:-D:-D:-D
zazdroszcze ci że już wiesz:tak:
to uważaj na siebie, a seksem się nie przejmój u mnie właściwie zero od początku...:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry