• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Vanilka gratulacje !! :)

JA dzisiaj caly dzien w lozku przelezalam, podbrzusze mnie strasznie boli, tak nisko przy jajnikach i tych tam okolicach. Caly dzien bylo mi ok na zoładku, aż nagle o 19 tak mnie zemdlilo i musialam przytulic kibelek. Zdarza mi sie to raz na 2 tygodnie na wieczor. I akurat dziś kiedy ten ból mnie tak martwi. Chyba musze skiknąć do gina upewnic sie ze wszystko ok z moim dziecięciem :(:(

reklama
Supcio jak masz sie martwic do smigaj do lekarza, a podbrzusze to jakos nas wsyztskie teraz chyba lapie, moze to taki etap ze sie macica mocno rozciaga bo dzidzia jest w fazie szybkiego wzrostu:-) Chyba ze sie myle, ale jak jest stres to trzeba isc do gina.

Vanilka, gratuluję synusia :-) ja też bym chciała już wiedzieć. Jutro mam wizytę, ale pewnie jeszcze za wcześnie :-(

A tak z innej beczki. POwiedzcie mi dziewczyny czy ma któraś z Was bóle krzyża? Jak tak to jak sobie z nimi radzicie??

Ja mam od 6 czy 8 tygodnia i nie mam sposobu na nie, czasami mam tak ze jak pospaceruje duzo to jakby mi ktos igly w posladki wbijal tak boli, ale juz sie oswoilam z tym.

a ja sie wlasnie dowiedzialam , ze w szpitalu gdzie chce rodzic nie ma szkoly rodzenia:-(:-( i nie ma prywatnej poloznej, takze podejrzewam, ze czlowiek jest zdany sam na siebie:-(

Vanilka wspaniałe wieści, wielkie gratulacje :-).

Mammi u Nas na kolędzie też tak drętwo i nie lubię przyjmować, ale odkąd jesteśmy małżeństwem, tym bardziej dzieciatym to nie wypada nie przyjąć :baffled:, do Nas przychodzą w czwartek.
A łóżeczko Nikuś miał takie same jak ty (Radek II) i teraz stoi rozkręcone w piwnicy i czeka na kolejnego dzidziusia :tak:.

No i wywalczyłam, a raczej wypłakałam ;-) dodatkowe USG u innego lekarza :tak:, będzie je robić ta sama babka u której robiłam poprzednie USG, wizyta w czwartek na 11:05 (cóż za dokładność godziny :confused:), a pan doktor-kierownik bardzo miły człowiek i po zapoznaniu się ze zdjęciami i opisem stwierdził, że nie mam się martwić, bo dzidzia wygląda na zdrową :tak:.

Dzieki jeszcze raz dziewczyny :happy2:

oczekiwanie Pisalas ,ze cc bedziesz miec jesli dobrze pamietam .

keeejt ja tez mam bole krzyza od jakiegos 8 tyg. czasem az piecze :baffled:

Martwie sie tym moim lozyskie przodujacym :-(
Lekarz powiedzial ,ze powinno w ciazu 2-3 tyg.podniesc sie ..a jak sie nie podniesie ???????lezec bede :-(i wogle juz sie naczytalam o tym w necie ...:baffled:

geperty dobrze, ze idziesz na tą wizyte, mam nadzieje, ze teraz wszystko bedzie ok:tak:

ja też mam problemy z plecami, czasem tak bolą ,ze mam łzy w oczach:-( ale nie wiem jak można sobie pomóc, mam poduche rogala, ale jak jest silny ból to nic nie pomaga...chyba musimy to jakoś przetrwać:zawstydzona/y:

martwie się o Ashike...

Dzieki jeszcze raz dziewczyny :happy2:

oczekiwanie Pisalas ,ze cc bedziesz miec jesli dobrze pamietam .

keeejt ja tez mam bole krzyza od jakiegos 8 tyg. czasem az piecze :baffled:

Martwie sie tym moim lozyskie przodujacym :-(
Lekarz powiedzial ,ze powinno w ciazu 2-3 tyg.podniesc sie ..a jak sie nie podniesie ???????lezec bede :-(i wogle juz sie naczytalam o tym w necie ...:baffled:

nie martw się na zapas kochana, myśle, ze nie powinnaś nic czytać, bo się nakręcisz:-( myśl pozytywnie!!!będzie śliczny chłopczyk:tak::tak::tak:

a jak termi wedłóg usg zgadza się z tym z om?

reklama
Tak Vanilka mam miec CC, ale w ostatnim miesiacu zmieniam lekarza i miejsce zamieszkania i jakos tak sie stresuje co to bedzie czy tez uzna ze mam miec CC czy SN mam rodzic a torbiel mi wytna pozniej:-( Roznie to jest, no i M by sie czegos nauczyl na szkole :-) a tak on ucieka od malych dzieci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry