emih
Fanka BB :)
Vanilka, nie mam częstszych USG, lekarze mówili, że USG ani lekarz nic na to nie poradzi: albo pójdzie do góry łożysko albo nie, ale oszczędzać się trzeba na wszelki wypadek, a w razie kropki krwi: kontrola i to biegusiem 
Atabe, ja też czasem mruczę pod nosem: powiedz mi chłopie czyś ty córeczka czy synek ;-) Jakoś tak nie wiem... choć troszkę bardziej drugą córcię bym chciała
A spać mi się nie chce... tylko znów tak strasznie głowa mnie booooli... Chyba światło komp jeszcze bardziej ten ból wzmaga, więc też będę się żegnać

Atabe, ja też czasem mruczę pod nosem: powiedz mi chłopie czyś ty córeczka czy synek ;-) Jakoś tak nie wiem... choć troszkę bardziej drugą córcię bym chciała

A spać mi się nie chce... tylko znów tak strasznie głowa mnie booooli... Chyba światło komp jeszcze bardziej ten ból wzmaga, więc też będę się żegnać

Nie bylo juz wczesniejszych terminow no ale coz. Kurde zeby ta dzidzia juz kopala tak mocno zeby nie bylo watpliwosci ze to ona:-) Chyba mi mojego M brakuje bo tak mi smutno:-( Ale nei bede tu zasmucac;-)