reklama

Lipiec 2010

Vanilka, nie mam częstszych USG, lekarze mówili, że USG ani lekarz nic na to nie poradzi: albo pójdzie do góry łożysko albo nie, ale oszczędzać się trzeba na wszelki wypadek, a w razie kropki krwi: kontrola i to biegusiem :baffled:

Atabe, ja też czasem mruczę pod nosem: powiedz mi chłopie czyś ty córeczka czy synek ;-) Jakoś tak nie wiem... choć troszkę bardziej drugą córcię bym chciała :cool2:

A spać mi się nie chce... tylko znów tak strasznie głowa mnie booooli... Chyba światło komp jeszcze bardziej ten ból wzmaga, więc też będę się żegnać :sorry2:

reklama
emih dobrej.przespanej nocki:-)

atabe ja wierzę w takie przeczucia.Mnie się 2 razy sprawdziło.To w sumie nawet nie były przeczucia,tylko przekonanie;-)

emih no wlasnie mowil ,ze moge krwawic id tego i biegiem do szpitala jak cos ...:baffled:

mammi a bo wczesniej nie mowil mi nikt ze mam jakies lozycko przodujace ,a tak nagle sie dowiedzialam i musze sie z tym oswoic :nerd:

atabe jeszcze troszke i sie dowiesz ..:tak:

ok,uciekam spac ..dobranoc

mammi jaki od ciebie spokoj czuc:-) Ja to jakas poddenerwowana jestem teraz, mysle ze to wszytsko minie jak bede po wizycie 20tego, ale dopiero mam na godz. 19.20 :szok: Nie bylo juz wczesniejszych terminow no ale coz. Kurde zeby ta dzidzia juz kopala tak mocno zeby nie bylo watpliwosci ze to ona:-) Chyba mi mojego M brakuje bo tak mi smutno:-( Ale nei bede tu zasmucac;-)

Vanilka, właśnie nie martw się na zapas. JA też się martwiłam- oczywiście! Wyobrazić siebie przykutej do łóżka i jeszcze jedno dziecko które prosi np mamusiu chę pić... brrrr...- do tej pory nie mogę! ALe tak sobie myślę, że jeśli już nie krwawię i lekarz ze względu na to nawet na krótkie spacerki mi pozwolił to idzie ku dobremu :tak: I ty też bądź dobrej myśli :)

Mammi, Atabe, Vanilka, Geperty... dobranoc dzieweczki. Pa

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry