• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

widziałam takie dzienniczki w empiku, chciałam zakupić, ale zawsze to tak się z kasą człowiek liczy. Najbardziej podobały mi się z serii Kubusia Puchatka.

A w ogóle chyba jakieś choróbsko mnie łapie. Gardło już mnie nie boli, ale teraz mam katar i ciągle kicham. Jak zarzucę serię to tak z 20 razy.

reklama
Ashika Ty tak nie dzwigaj bo wiesz ze to wystarczy chwila, moze uznasz mnie za wredną małpe ale moze dobrze ze stało ci sie to tylko z barkiem ( chociaz zdaje sobie sprawe ze to bardzo boli bo tez tak miałam)gdybys synusia inaczej uniosła to moze byc tragicznie wiec najlepiej wogóle nie noś,ja tez sie staram nie podnosic bo moje małe to juz 16 kg wazy ale tez czesto chce na rece sie przytulic ale mówie mu ze mamusia ma dzidzie w brzuszku i brdzie mnie bolec,narazie rozumie chociaz ma tylko 3 latka i strasznie lubi sie myziac.
Vanilka no wiesz co na niezłego debila trafiłas przyrost formy nad trescią, przeciez sa kobiety co wogóle sie nie golą.ja akurat odwrotnie ale tez nie do konca cale szczescie dla pana dr ze na mnie nie trafił bo ja ogólnie to jestem pyskata i wredna a juz teraz to bije wszelkie rekordy
a co do seksu to ja bym ,bardzo chetnie bo teraz to mam taką ochote ale co zrobic jak nie mozna chociaz ja sie przyznam ze pozwoliłam sobie 2 razy i pewnie jeszcze pozwole

A wziernikowania prócz cytologii również jakoś nie pamiętam... :baffled: Może Pani gon lubie ten "sport" ;-)

Louise, nie mam takiej książki, ale szczerze polecam jakiekolwiek zapiski, bo bardzo miło się do tego wraca. Ja jakieś 17 lat pamiętniki piszę i powiem wam że okazuje się iż wiele wspomnień z głowy ucieka, a tak.. jest do czego wracać. A do czego wracać, jesli nie do takich właśnie wspomnień? :tak:

mysza no wlasnie strasznie drogie takie rzeczy ale zawsze mozesz zrobic cos takiego sama, polecam w tym celu album na zdjecia ale taki bardziej wzorowany na stary gdzie sie zdjecia wkleja a nie wsuwa w folie i masz pole do popisu a co najwazniejsze zupelnie inaczej sie oglada taki album robiony przez siebie a taki seryjny ze sklepu nie ma juz takiego uroku

A wziernikowania prócz cytologii również jakoś nie pamiętam... :baffled: Może Pani gon lubie ten "sport" ;-)

Louise, nie mam takiej książki, ale szczerze polecam jakiekolwiek zapiski, bo bardzo miło się do tego wraca. Ja jakieś 17 lat pamiętniki piszę i powiem wam że okazuje się iż wiele wspomnień z głowy ucieka, a tak.. jest do czego wracać. A do czego wracać, jesli nie do takich właśnie wspomnień? :tak:
racja,tez pisalam w specjalnej ksiazce i fajnie sie to czyta teraz ...a co bedzie za jakie nascie lat :happy2:fajna sprawa:tak:

no wlasnie dlatego tez o tym pomyslalam-chcialabym potem np 4 lata po urodzeniu dzidzia wziac sobie w rece ten dziennik i wszystko przypomniec co sie wtedy dzialo i co czulam

reklama
pomysł dobry, ale chęci mało :-)
w ogóle wczoraj przeżyłam dramat, komputer nie chciał mi się załączyć...
Później chyba odpalił dla świętego spokoju, bo nie chciał moich wiązanek słuchać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry