• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
hihihi-bo ja wróżka agata jestem :-):-):-) a powaznie chodzilo mi o ogolne ogarniecie, oczywiscie typu panowie z gazowni. co mi przypomina ze zamowilam koledze na allegro pada wiec moze choc pan z poczty bedzie przystojniejszy (tez dzis powienien przyjsc ):-D

to z toba na pewno nei zginiemy ale pamietaj listonosz zawsze dzwoni dwa razy ;-) wszystko jasne nie lubisz trojkatow z gazowni bylo dwoch a listonosz sam ;-) oj biedaczek :-):-D

louise ale dziś ruch u ciebie:tak:Nie znam takiej książeczki ale faktycznie jak dziewczyny piszą można sobie zrobić, pomyślę o tym. Mam książeczkę jak byłam z Emi w ciązy i atk sobie porównuje teraz:tak:

Pamiętniki pisałam w liceum, i jak tak teraz czytam to łolaboga jaka ja byłam głupiutka:-D
Za to mam zeszyt w który zapisywałam Emi pierwsze słowka a potem zdania i super tak wrócić do tego:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry