• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
ej no przestańcie:-p ale wiecie w moim ulubionym sklepiku zabrakło ogórków:szok::szok::szok: ale mają dowieź dzisiaj;-)

Przy twoich zapedach nic dziwnego :-)

moze po prostu kupcie gar jak na bicie rekordu guinesaa i ugotujcie w nim zupki zrobimy zlot jak na sabat czarownic przy wielkim kotle lipcowki 2010

ehh chyba tez bym zjadla ;-) moze zrobie dzis :tak:
o to cos nowego u mnie:baffled:

to z toba na pewno nei zginiemy ale pamietaj listonosz zawsze dzwoni dwa razy ;-) wszystko jasne nie lubisz trojkatow z gazowni bylo dwoch a listonosz sam ;-) oj biedaczek :-):-D

sami sobie winni ci gazownicy-ale wiadomo: "nieszczescia chodza parami" :-D
atebe ja cie rozumiem tez kwasne jem non stop i bron panie boze sie nie nasmiewam ;-):-D
vanilka
chyba ja musimy nakierunkowac np na kapusniaczek z kiszonej kapustki dla odmiany;-):tak:
jedyneczka oj ruch wlasnie straszny az sobnie spokojnie nie moge popisac

w odpowiedzi na wizyty roznych obcych panow, moj ukochany chyba telepatycznie wyczul zagrozenie i zadzwonil przed chwila :-) wyslal mi zeskanowane zdjecia naszego skarba wiec jeszcze tylko szybko wkleje na watku o usg i opisze wizyte i zmykam do siory

Atabe, Ashika, oj coś mi się wydaje jednak że i w naszych brzuchach faceci buszują jak mamy takie smaki jak Vanilka :cool2: Ja dziś szczawiową będę tworzyć :tak:

Loiuise, A ja czekam na kuriera :-p

witam
no ja niedawno się obudziłam, zjadłam śniadanko i za 2 godzinki do lekarza na kontrole maleństwa :szok: Mam nadzieję,że wszystko będzie oki :sorry2:Ale mam stresa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry