• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
USG wyniki badań, i 3 testy ciążowe... też to wszystko zbieram. Może jak mnie kiedyś najdzie to wezmę i jakoś to ogarnę. Póki co mam lenia... Jutro czeka mnie sprzątanie i gotowanie, bo w piątek M ma urodziny i jego rodzina się zjeżdża. A ja już cała z nerwów chodzę, bo troszkę za nimi nie przepadam...

Angelie, powodzenia :tak:.

Vanilka- z tym różnie bywa... SŁyszałam już o takich przypadkach, własnie głównie u dziewczyn które mają dzieci- jakby organizm wczesniej wiedział co go czeka i się przygotowywał ;-)

To ja ci moja droga wspolczuje bardzo chyba ze sie udacie do kliniki i oddzielicie meskie plemniki ze spermy M to moze obejdzie sie bez druzyny chyba ze ty tez jej pragniesz ;-)
dlatego mam cicha choc nikla nadzieje ze teraz sie uda z dziewczynka...
zarty zartami, jak za 3 razem sie nie uda to koniec z eksperymentowaniem bo wiecej niz 3 dzieci nie chce miec...

reklama
Właśnie wróciłam z przychodni...bo jak mały wstał to gorączka powyżej 39, zadzwoniłam do pediatry i kazała przyjechać...no i mamy gardło chore:wściekła/y: dostał antybiotyk i skierowanie na mocz i morfologie, a ja jestem padnięta, ta wycieczka do przychodni plus nieprzespana noc...najchętniej bym się położyła...ale muszę jakiś delikatny obiadek dla synka zrobić...bo dla nas jest grochówka z wczoraj.
Zmykam...muszę was jeszcze później nadrobić....oj produkcja postów niesamowita:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry